PURE OXYGEN és a bőr újra fellélegzik

Könnyedség, frissesség és az érzés, ahogy a bőr újra fellélegzik… Mindezeket és még ennél is többet kapunk az új generációs „aktív kozmetikumokkal” a PURE OXYGEN családdal! Forradalmian új Fiflow BB61 technológia, amely a kezelések során az OXIGÉN TISZTA EREJÉT HASZNÁLJA FEL.

Minden bőrtípus számára korra és nemre való tekintet nélkül

Attól függetlenül, hogy fiatal, érett, száraz vagy zsíros, minden bőrtípusnak, illetve sejtjeinek a megfelelő működéshez oxigénre van szüksége. A PURE OXYGEN termékei ezt segítik elő, ezért minden bőrtípusra lehet használni kortól, nemtől függetlenül. OXIGÉN TERÁPIA. A bőr sejtjeinek intenzív oxigénellátása és méregtelenítése. A termékek 100 % PARABEN, PARAFFIN, SZILIKON és BHT mentesek, ezért még a legérzékenyebb bőrtípusúak is alkalmazni tudják.

Forradalmian új FIFLOW BB61 Technológia

A Fiflow BB61 technológia a PURE OXYGEN termék felvitele után azonnal működésbe lép. A bőr felületén sok kicsi apró légbuborékot hoz létre, amelyek mennyisége és volumene a kezelés első perceiben tovább növekszik. A buborékok képződése megnöveli a légköri oxigén mennyiségét a bőr felületén. *a buborékok mérete, mennyisége, láthatósága személyenként változik – egyes esetekben szemmel is észlelhető, míg másoknál maximum mikroszkóppal.

A Fiflow BB61 megköti a légkörből az oxigént, majd passzív diffúziós eljárással (a magasabb koncentrációjú gázok az alacsonyabb koncentrációjú gázok irányába haladnak) a dermiszbe juttatja és ott szabadon engedi. Az oxigén a dermiszbe jutva ismételten diffundál, a magas nyomású területről (sejt közötti térből) az alacsony nyomású területre (sejtekbe). Az oxigén bejuttatásával és felszabadításával egyidejűleg a Fiflow BB61 serkenti a bőr mikrokeringését is.

Eredmény: a bőr sejtjeinek megkettőzött oxigénellátása (a sejtfalon keresztüli, valamint a vérkeringés általi oxigénellátás), amellyel azonban a Fiflow BB61 tevékenysége nem ér véget. Az oxigén felszabadítása után a Fiflow BB61 megköti a szén-dioxidot, amely az anyagcsere egyik mellékterméke, és eltávolítja azt a bőrből – méregtelenítési folyamat. Fiflow BB61 a dermiszbe való behatoláskor azonnal megnöveli a bőr volumenét, azonnali fiatalító hatást vált ki. Mivel nem oldódik vízben és olajos közegben, sem a sejt közötti térben, amelyet víz, lipidek és foszfolipidek alkotnak, egy 3D-s hexagonális struktúrát hoz létre. Így növeli a bőr volumenét és szemmel láthatóan feszesebbé teszi.

A Pure Oxigen Kezelésben Felhasznált Professzionális Kozmetikumok:


Pure Oxygen Aktivátor 30 ml:

megnöveli a bőr oxigénellátását és javítja a sejtszintű anyagcsere folyamatokat. Az aktivátort minden arc, nyak és dekoltázs kezelés előtt javasolt felvinni a bőrre, mert a sejtek javuló oxigénellátása növeli a kezelés eredményességét.

Aktív hatóanyagok: Fiflow BB61, karnozin peptid, szója izoflavin, béta-glukán

Pure Oxygen Habmaszk 100gr:

javítja a bőr mikrokeringését, oxigénellátását, méregtelenítését és optimalizálja a sejtek működését,  könnyű, habos állagú maszk (mousse), amely a felvitele után kellemesen hűsíti a bőrt.

Aktív hatóanyagok: Fiflow BB61, C-vitamin, karnozin peptid, alginát, hűsítő aktív hatóanyag

Pure Oxygen Ampulla 5×1,5 ml:

serkenti a bőr anyagcsere folyamatait (oxigén és táplálás az egyik oldalról, szén-dioxid és salakanyagok eltávolítása a másik oldalról), így javítva élettani funkcióit. Kézi és gépi felvitelre alkalmas (iontoforézis, ultrahang), kétfázisú formula, különleges összetétele miatt a bőrbe fokozatosan jut be. Felvitele után a bőr felületén vékony, géles filmréteg alakul ki, amely 15-30 perc alatt teljesen beszívódik. A kozmetikai kezelések eredményeinek megtartása érdekében az ampulla otthoni használata kimondottan ajánlott.

Aktív hatóanyagok: Fiflow BB61,  hidratáló komplexum, B5- provitamin

Pure Oxygen Vitalizáló nappali krém 50ml:

frissítő-hidratáló oxigénes bőrápoló krém, mely sejtszinten hat és belülről kifelé haladva újítja meg a bőrt. A biológiailag aktív Fiflow BB61 technológia megnöveli a bőr oxigénellátását, ugyanakkor jelentősen javítja a bőr méregtelenítő folyamatait, javítja a bőr általános működését. Non-comedogenic, azaz nem tömíti el a pórusokat.

Aktív hatóanyagok: fiflow BB61, borsó kivonat, Aloe vera,  B5-provitamin, karnozin peptid, jojoba olaj Vagy (A kezelés zárásához alkalmazd a vendéged bőrtípusának, életkorának, pillanatnyi állapotának megfelelő krémet)

Pure Oxygen Vitalizáló éjszakai krém 50ml:

tápláló-regeneráló bőrápoló krém, mely a bőr sejtjeit alvás közben regenerálja. A biológiailag aktív Fiflow BB61 technológia megnöveli a bőr oxigénellátását, ugyanakkor jelentősen javítja a bőr méregtelenítő folyamatait, javítja a bőr általános működését. Non-comedogenic, azaz nem tömíti el a pórusokat.

Aktív hatóanyagok:  fiflow BB61, A-vitamin, E-vitamin, mandula olaj, jojoba olaj, karnozin peptid, borsó kivonat

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook