Rólunk

Amikor a 90-es évek derekán megalakult a cég, még senki nem sejtette, hogy az idő előrehaladtával a magyar piacon egy igen előkelő helyet foglal majd el az Afrodita márka. A cég indításával a célunk, egy olyan professzionális márka bevezetése volt, amellyel mint a kozmetikusoknak mint pedig a fogyasztóknak minőségi és már külföldön közkedvelt terméket adjunk.

Ahogy a szlogenünk is mutatja, „ Afrodita Cosmetics szívvel lélekkel a szépségápolásban” ez nemcsak a termékekre, hanem a csapat munkájára is igaz lett. A cég által forgalmazott termékek az évek alatt bebizonyították, hogy a minőségen és a megfizethető árkategórián felül nemcsak a kozmetika szalonokban vált egy csapásra közkedvelt termékké, hanem egyre keresettebb lett otthoni használatra is. A termékkínálat hihetetlen spektrumot ölel fel, ahol szinte minden korosztály megtalálja a maga számára szerethető terméket.

A cég és a csapatunk, gondosan ügyel a folyamatos szakmai képzésekre, a kozmetikus és termékforgalmazók kiemelkedő kapcsolatára. Ezért csapatépítő tréningeket, közös kül- és belföldi szakmai utazásokat is szervez, ahol a jó hangulat a szakmai eszmecsere és a baráti beszélgetések is kiemelkedő szerepet kapnak.

Fontosnak tartjuk a gyors és szakszerű lakossági kiszolgálást is, ezért megnyitottuk a szepsegbirodalom.hu webáruházunkat is.

Folyamatosan csatlakoznak a kozmetikus kollégák csapatunkhoz, ahova mindenkit továbbra is sok-sok szeretettel várunk. Büszkék vagyunk arra is, ahogy a szakemberek véleményt írnak rólunk:

„Nagyon odafigyel a képzésekre, úgy a szakmában, mint a marketingben is. Internetes segítséget ad nekünk – szakmabelieknek, vendégeknek, odalátogatóknak egyaránt.”
Balázs Csilla, Deszk

Reméljük, hogy az Afrodita minél több kozmetikust és vásárlót köszönthetünk a jövőben!


Varga Attila
Cégvezető

Legfrissebb hírek

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook