Rólunk

Amikor a 90-es évek derekán megalakult a cég, még senki nem sejtette, hogy az idő előrehaladtával a magyar piacon egy igen előkelő helyet foglal majd el az Afrodita márka. A cég indításával a célunk, egy olyan professzionális márka bevezetése volt, amellyel mint a kozmetikusoknak mint pedig a fogyasztóknak minőségi és már külföldön közkedvelt terméket adjunk.

Ahogy a szlogenünk is mutatja, „ Afrodita Cosmetics szívvel lélekkel a szépségápolásban” ez nemcsak a termékekre, hanem a csapat munkájára is igaz lett. A cég által forgalmazott termékek az évek alatt bebizonyították, hogy a minőségen és a megfizethető árkategórián felül nemcsak a kozmetika szalonokban vált egy csapásra közkedvelt termékké, hanem egyre keresettebb lett otthoni használatra is. A termékkínálat hihetetlen spektrumot ölel fel, ahol szinte minden korosztály megtalálja a maga számára szerethető terméket.

A cég és a csapatunk, gondosan ügyel a folyamatos szakmai képzésekre, a kozmetikus és termékforgalmazók kiemelkedő kapcsolatára. Ezért csapatépítő tréningeket, közös kül- és belföldi szakmai utazásokat is szervez, ahol a jó hangulat a szakmai eszmecsere és a baráti beszélgetések is kiemelkedő szerepet kapnak.

Fontosnak tartjuk a gyors és szakszerű lakossági kiszolgálást is, ezért megnyitottuk a szepsegbirodalom.hu webáruházunkat is.

Folyamatosan csatlakoznak a kozmetikus kollégák csapatunkhoz, ahova mindenkit továbbra is sok-sok szeretettel várunk. Büszkék vagyunk arra is, ahogy a szakemberek véleményt írnak rólunk:

„Nagyon odafigyel a képzésekre, úgy a szakmában, mint a marketingben is. Internetes segítséget ad nekünk – szakmabelieknek, vendégeknek, odalátogatóknak egyaránt.”
Balázs Csilla, Deszk

Reméljük, hogy az Afrodita minél több kozmetikust és vásárlót köszönthetünk a jövőben!


Varga Attila
Cégvezető

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook