Afrodita BLACK FRIDAY Hétvége 2023

Kedves Kozmetikus Kolléganő!

Reméljük, hogy jól vagy és szuperül haladsz a munkádban! Inspiráló ez az időszak minden tekintetben. Szeretnénk egy fantasztikus lehetőséggel megismertetni, ami garantáltan feldobja majd a munkád hatékonyságát.
Közeledik a Black Friday, és idén a legmenőbb Afrodita Cosmetics és Afrodita Professional kozmetikumok elképesztő 20-40% kedvezménnyel lesznek elérhetőek November 24-25-26-án!

Ez a páratlan lehetőség nem csak arról szól, hogy a saját készletedet feltöltsd, hanem az ügyfeleid is hozzájuthatnak a legkiválóbb termékekhez kirobbanóan jó áron. Ezek a kozmetikumok nem csupán a kezeléseidet teszik majd még hatékonyabbá, de segítenek az otthoni bőrápolásban is, amivel az ügyfeleid hosszú távon is elégedettek lesznek.

Élj ezzel a fantasztikus lehetőséggel és csatlakozz hozzánk
2023. November 24-25-26-án a Black Friday keretein belül!

További szép napot kívánunk!

Üdvözlettel,

Az Afrodita Cosmetics csapata

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook