4D Collagen

Termékkategóriák

Keresés

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!

Egy időben hidratál és csökkenti a ráncokat (31%-kal egy óra alatt). A biológiailag aktív peptidek ereje növeli a kollagénszintézist és csökkenti a ráncok előfordulását.

TÖBB MINT LIFTING…

Az új otthoni bőrápolást segítő 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz. A többszintű COLLAGEN FORMULA azonnali lifting hatást fejt ki a bőr felületén, és serkenti a tartós kollagén termelést a bőr mélyebb rétegeiben. Az eredmény kevesebb ránc és láthatóan javult bőrtónus. Ideális MINDEN BŐRTÍPUS kezelésére 35 év felett.

– A bőrfelszínen a Marine collagen a (tengeri kollagén) mikroszférája, amely a krém felvitelekor a ráncok barázdáiba jut, az epidermisz felső rétegében megköti a vizet – ami egyébként elpárologna a bőrből – és közben eredeti méretük akár tízszeresére is megduzzadva, feltölti a ráncokat. Ennek eredménye a LIFTING HATÁS.

– A bőr mélyebb rétegeiben A BIOLÓGIAILAG AKTÍV PEPTIDEK stimulálják a bőrsejteket, ezáltal serkentik a kollagén, az elasztin és a hialuronsav termelődését.

Lenyűgöző eredmények:

  • egy óra alatt akár 31%-al csökkenti a bőr felszínén a ráncokat*
  • intenzív lendületet ad a kollagén termeléshez (+ 5% -ról + 35% -ra) **

*in vivo tesztek alapján 15 önkéntes egy órával az alkalmazás után

** in vitro tesztek

 4D EFFECT:

  • 1D: azonnali LIFTING HATÁS;
  • 2D: visszaállítja a bőr rugalmasságát;
  • 3D: feszesebb bőr;
  • 4D: hosszú távú lendületet ad a kollagén termeléshez;