PURE OXYGEN Habmaszk

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

100g

Hatóanyag

alginát, C-vitamin, Fiflow BB61, hűsítő aktív hatóanyag, karnózin peptid

Leírás

Attól függetlenül, hogy fiatal, érett, száraz vagy zsíros, minden bőrtípusnak, illetve sejtjeinek a megfelelő működéshez oxigénre van szüksége. A PURE OXYGEN termékei ezt segítik elő, ezért minden bőrtípusra lehet használni kortól, nemtől függetlenül, de különösen jótékony hatással rendelkezik az inaktív, fáradt és duzzadt bőrnél, dohányosoknál, az erős külső káros környezeti hatásoknak kitett bőrnél, az idő előtti gyorsan öregedő bőrnél.
Használat: A hatás növelése érdekében a maszkkal végezz finom, lazító masszázst. Felvitele után 10 percig hagyd fenn, majd a hatóidő végéig (20-25 perc) folytasd a lazító, finom masszázst (10-15 perc)

Inci

SucroseSolumDiatomeaeAlginCalciumSulfateTetrasodiumPyrophosphateSodiumCetearylSulfateTapiocaStarchModifiedAcrylates/C10-30AlkylAcrylateCrosspolymerSodiumAscorbylPhosphateCarnosineMenthylLactatePerfluorohexanePerfluorodecalinPentafluoropropaneDiazolidinylUreaIodopropynylButylcarbamateParfumCI42051


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook