PURE OXYGEN Vitalizáló éjszakai krém minden bőrtípusra

Akció
Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

50ml

Hatóanyag

A-vitamin, Fiflow BB61, jojoba olaj, karnózin peptid, mandula olaj

Leírás

Tápláló-regeneráló oxigénes bőrápolás amely, éjszaka, alvás közben vitalizálja a bőr sejtjeit. A forradalmian új Fiflow BB61 hatóanyagnak köszönhetően, amely megköti a légköri oxigént, megnő a bőr oxigén ellátása, ami által javul a működése is. Eredmény: csillogó, szemmel láthatóan fiatalosabb, vitálisabb bőr.
Használat: Este vigye fel a már megtisztított bőrfelületre. Az optimális eredmények elérése érdekében ezt a krémet a PURE OXYGEN Vitalizáló nappali krémmel, PURE OXIGÉN Ampullával és PURE OXIGÉN Aktivátorral kombinálva használja.

Inci

AquaPrunusAmygdalusDulcisOilGlycerinHelianthusAnnuusSeedOilPentyleneGlycolSimmondsiaChinensisSeedOilCetearylEthylhexanoatePropylheptylCaprylateCetearylAlcoholCetearylGlucosideCarnosinePisumSativumExtractXanthanGumPerfluorohexanePerfluorodecalinPentafluoropropaneRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilRetinylPalmitateCaprylic/CapricTriglycerideTocopherolSodiumCitratePhenoxyethanolParfumLacticAcidCI42051


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook