Afrodita tavaszi szeminárium 2024. Április 20. Budapest

Az Afrodita Cosmetics Varázslatos Szemináriuma

Ahol a Szépség Találkozik a Tudománnyal és a Varázslattal

Készülj fel egy olyan napra, ami garantáltan felráz, megújít, és egy új szintre emeli a kozmetikusi tudásodat. Az Afrodita Cosmetics bemutatja: “Szépségvarázs Akadémia”, egy kihagyhatatlan rendezvény, ahol a kozmetikai tudomány legújabb csodái és egy kis varázslat is helyet kap.

Készülj fel egy olyan napra, ahol a szakmai tudásod új dimenziókat nyit meg, ahol a szépségápolás titkai és újításai a Te kezedbe kerülnek.

Helyszín:Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont

Időpont: 2024. Április 20.

ELŐADÓK:

Kovács Adrienn: Az Afrodita Cosmetics varázslatos oktatója, aki 31 éve gyakorolja és tanítja a szépség művészetét. A Szépségvarázs mestere, aki nem csak az Afrodita Cosmetics termékeinek titkait ismeri, hanem a szépségiparban szerzett 31 éves tapasztalatával vezet minket a siker felé.

Gyertyán Balázs Bűvész és Mentalista: Készülj egy elbűvölő és elvarázsló előadásra, amely garantáltan lenyűgöz majd! Házhoz jön a Bűvészet és mentalizmus mestervarázslója!

 

A rendezvényen két különleges kiállítónk is vár rád:

Beauty Fórum Magyarország, az ország legnagyobb szépségipari szakmai magazinja. Itt lehetőséged nyílik személyesen előfizetni erre a nélkülözhetetlen olvasmányra, ami a legújabb trendeket, tanácsokat és szakmai újdonságokat hozza el neked.
Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy naprakész maradj a szépségipar legfrissebb híreivel!

Herczeg Melinda, a sokÁ ékszerek tervezője, aki a női lélek ragyogását hivatott kifejezni minden egyes alkotásával. Melinda csodálatos ékszerei nem csak kiegészítők, hanem stílusnyilatkozatok, amelyekkel kiemelheted személyiséged egyedi fényét. Ismerd meg Melindát és válogass a helyszínen különleges ékszerei közül, hogy megtaláld azokat a darabokat, amelyekkel igazán Te lehetsz.

BŐVEBBEN

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!



Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook