Collagen – 35 év feletti bőrápolás

Termékkategóriák

Keresés

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!

COLLAGEN

Ráncfeltöltő hatás, AKTIVÁLJA A BŐR TERMÉSZETES KOLLAGÉN SZINTÉZISÉT

Bár teljesen természetes, hogy az idősebb bőr kevesebb kollagént termel, a napi bőrápolás során egyszerű megoldásokkal megfordíthatjuk ezt a folyamatot. Válaszd a Collagen családot, bőröd szövetségesét az öregedés elleni küzdelemben, amely serkenti a bőr természetes kollagénjének szintézisét.

 MÁR EGY ÓRÁVAL AZ ALKALMAZÁST KÖVETŐEN*

A Collagen termékcsaládban található hatékony formula már egy órával az alkalmazás után* kitölti a ráncokat, ugyanakkor jelentősen hozzájárul a bőr rugalmasságának növeléséhez. A bőrre felvitt tengeri kollagén mikrogömbök mélyen behatolnak a ráncokba, ahol intenzíven megkötik a nedvességet, és térfogatuk 10-szeresére duzzadnak. Ennek eredményeként csökkentik a ráncokat és láthatóan megfiatalítják a bőrt.

*in vivo vizsgálat

”LIFT EFFECT” FORMULA

  • az érett, markáns ráncokkal rendelkező bőr ápolására
  • megelőző, öregedésgátló bőrápoláshoz 30 éves kor után
  • kifejezetten ráncos és tónus nélküli bőrre

A termékcsalád alapjául választott számos természetes aktív összetevő hatékonyságát tudományos tesztek bizonyítják. A termékekben ezek szinergikus hatása tükröződik vissza. A COLLAGEN  család fő összetevője az atelocollagen, mely már 1 órával az alkalmazás után biztosítja a ráncok hatékony csökkentését és láthatóan feszesíti a bőrt.