Win Up Lift – A ráncok befagyasztása

Termékkategóriák

Keresés

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!

MEGLEPŐ FIATALÍTÓ HATÁSFOK – MITŐL? A borok „királynője”, a borok „esszenciája” a: JÉGBOR! A jégbor aktív hatóanyaga az első olyan  hatóanyag, amelyet kozmetika célra alkalmaznak.
A JÉGBOR ÉS A TÖVISES PILLANGÓFA (Cesalpinie Spinose) EGYEDÜLÁLLÓ KOMBINÁCIÓJA A WIN UP-LIFT termékek a jégbor aktív hatóanyagát fehér (Vidal Blanc) és vörös (Pinot Noir) szőlőszemekből kapják. Az említett fajtákból kapott jégbort porlasztásos eljárással poliszacharidokba építik be. Az így keletkezett hatóanyagból a „tara“ gumi (tövises pillangófa kivonata) biztosítja a bőr számára az erős hidratálást, míg a jégbor összetevői a liftinghatásért felelősek.
A LIFTING TERMÉSZETES ALTERNATÍVÁJA A jégborból származó fiatalító elixír magas hatóanyagtartalma miatt három különböző hatást fejt ki: 1. pillanatnyi 2. látható liftinghatást 3. erőteljes hidratálást.
PROFESSZIONÁLIS & OTTHONI FELHASZNÁLÁSRA A termékek rendkívül KÖNNYŰ, GYORSAN BESZÍVÓDÓ TEXTÚRÁVAL RENDELKEZNEK, amelyek nem tartalmaznak parabént, paraffint és alkoholt.

Állagának, semleges illatának köszönhetően férfi Vendégek számára is sikerrel alkalmazható.

“A WIN UP LIFT termékekről csak jót tudok mondani. Könnyű vele dolgozni és meggyőző az eredmény, akár már egy kezelésnél is. A termékek jól beilleszthetőek más kezelésnél. A vendégek elsőre az illatára figyelnek fel és elégedettek a hatásával is. Szeretik! Köszönöm Afrodita.”

Szabó Judit, Hajdúböszörmény