Win Up Lift – A ráncok befagyasztása

Termékkategóriák

Keresés

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!

MEGLEPŐ FIATALÍTÓ HATÁSFOK – MITŐL? A borok „királynője”, a borok „esszenciája” a: JÉGBOR! A jégbor aktív hatóanyaga az első olyan  hatóanyag, amelyet kozmetika célra alkalmaznak.
A JÉGBOR ÉS A TÖVISES PILLANGÓFA (Cesalpinie Spinose) EGYEDÜLÁLLÓ KOMBINÁCIÓJA A WIN UP-LIFT termékek a jégbor aktív hatóanyagát fehér (Vidal Blanc) és vörös (Pinot Noir) szőlőszemekből kapják. Az említett fajtákból kapott jégbort porlasztásos eljárással poliszacharidokba építik be. Az így keletkezett hatóanyagból a „tara“ gumi (tövises pillangófa kivonata) biztosítja a bőr számára az erős hidratálást, míg a jégbor összetevői a liftinghatásért felelősek.
A LIFTING TERMÉSZETES ALTERNATÍVÁJA A jégborból származó fiatalító elixír magas hatóanyagtartalma miatt három különböző hatást fejt ki: 1. pillanatnyi 2. látható liftinghatást 3. erőteljes hidratálást.
PROFESSZIONÁLIS & OTTHONI FELHASZNÁLÁSRA A termékek rendkívül KÖNNYŰ, GYORSAN BESZÍVÓDÓ TEXTÚRÁVAL RENDELKEZNEK, amelyek nem tartalmaznak parabént, paraffint és alkoholt.

Állagának, semleges illatának köszönhetően férfi Vendégek számára is sikerrel alkalmazható.