A BEAUTY AWARDS Nyertesei Afrodita kozmetikumok

Nagy örömmel osztjuk meg Veled, hogy az Afrodita 2 terméke idén is nyertes lett a “GRAZIA BEAUTY AWARDS” rangos Díjátadón, mely “címért” számos kozmetikai márka és termék versengett az idei évben is!

Bemutatjuk az idei Grazia Beauty Awards győzteseit! Próbáltad már valamelyiküket?

 

Ugrálunk az izgalomtól és a büszkeségtől, mert az Afroita Professional Anti-cellulit termékek is megjelentek a British Vogue legújabb nyári számában.

Próbáld ki őket is!

  • LIFT-UP BOOTY feszesítő, mellre, dekoltázsra, popsira – rendkívül simává és észrevehetően “teltebbé” teszi a bőrt.
  • ANTI-CELLULIT Super Shot – egyetlen alkalmazás után sima bőrérzetet kínál, rendszeres használatával pedig 33%-kal csökkenti a narancsbőr megjelenését.
Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook