Peel Re-New Gyümölcssavas hámlasztás

Termékkategóriák

Keresés

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!

Ráncok, rossz tónusú bőr, egyenetlen bőrszín, egyenetlen bőrfelszín, hiperpigmentáció, akné, tisztátalan és tág pórusú bőr… Mindezen problémákra és egyéb másra is, mostantól itt az új és innovatív PEEL RE-NEW!
Egy módszer, amely a bőr hámlasztásának modern eljárását jelenti, amelynek alapját a hidroxi savak képezik, melyek elvégzik a hámsejtek hatékony eltávolítását akár több rétegben, viszont “mellék-hatásként” erősen serkentik a sejtek megújulását, így biztosítva a “RE-NEW” effektust, minden bőrtípus számára. Paraffin, Parabén, Szilikon és BHT mentes termékek.
SOKOLDALÚ „RE-NEW“ HATÁS
A legújabb fejlesztések a kozmetológia terén biztosítják számunkra a „PEEL RE-NEW“ hatás elérését, amit a valóságban az alfa- és béta hidroxi savakkal történő hámlasztás tesz lehetővé. Az eljárás többrétegű peelingezést tesz lehetővé, amelynek a „mellékterméke“ a bőr sejtjeinek intenzívebb regenerálódása!
A kezelések következtében sok szempontból javul a bőr biomechanikus teljesítménye és számos természetes fiziológiai folyamat aktiválódik, amelyek egyébként az idő folyamán lelassulnak.

  • Visszaadják a bőr természetes színét és frissességét;
  • Javítják az epidermisz struktúráját, erősítik a bőr természetes barrier funkcióját;
  • Szemmel láthatóan simítják a bőr felszínét, csökkentik a sérülések nyomait (pl. aknék okozta hegeket);
  • Csökkentik a hiperpigmentáció okozta elváltozásokat, kiegyenlítik a bőr színét;
  • Enyhítik a zsíros és tisztátalan bőr problémáit;
  • Serkentik a kollagén és a hyaluronsav szintézisét, aminek köszönhetően javul a bőr hidratáltsága, csökken a ráncok mélysége, lassul a bőr öregedése.