Bemutatjuk a HÓNAP KOZMETIKUSÁT: Tóth Annát

Az Afrodita Cosmetics minden hónapban kiválaszt egy kiváló kozmetikust, hogy megünnepelje és elismerje munkáját és szakértelmét. Áprilisban a hónap kozmetikusa címét Tóth Anna nyerte el, aki nem csak a vendégei körében népszerű, hanem a szakma iránti szenvedélye és elhivatottsága is kiemelkedő. Most betekintést nyerhetünk Anna történetébe és szakmai útjába, mely inspirációul szolgálhat mindazok számára, akik ezt a gyönyörű szakmát választják.

A HÓNAP KOZMETIKUSA

TÓTH ANNA

Ebben az interjúban Tóth Anna megosztja velünk, hogyan kezdte pályafutását kozmetikusként, milyen céljai vannak, és miért választotta az Afrodita Cosmetics termékeit. Anna beszél a szakma iránti elhivatottságáról, a folyamatos fejlődés iránti vágyáról, és arról, hogy miért fontos számára a vendégek elégedettsége. Emellett bepillantást nyerhetünk kedvenc kezelési eljárásaiba, és megtudhatjuk, milyen tanácsokat adna a kezdő kozmetikusoknak.

A: Anna, kérlek mutatkozz be röviden! Mióta vagy a szakmában? Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

Régi álmom volt ennek a szép szakmának az elvégzése, érettségi után szerettem volna elvégezni, de végül az egyetemet választottam. Az élet a későbbiekben úgy hozta, hogy mégis ebben a szakmában szeretnék dolgozni. Nem olyan régóta vagyok benne, 4 éve kezdtem kozmetikusként. Fóton nyitottunk egy kis szalont a nővéremmel. Ez tipikusan egy olyan szakma ahol folyamatos a fejlődés, jönnek az újdonságok, újabbnál újabb technológiák. Igyekszem követni a legújabb eljárásokat, és ami megtetszik természetesen beépíteni a szolgáltatásaimba. Több ötletem is van a tarsolyban, szeretnék majd még fejlődni több területen is, úgy, mint a sminktetoválás vagy a gépi-elektrokozmetikai kezelések.

A: Szerinted miért szeretnek vendégeid hozzád járni? Miért téged választanak?

Ahogy szinte a legtöbb ember úgy a vendégeim is fáradtak, rohanásban vannak. Igyekszem arra törekedni, hogy ki tudjanak kapcsolódni, pihenni és a kezelés mellett fontos, hogy feltöltődve, felfrissülve távozzanak. Szeretem kipróbálni vendégeimen az újdonságokat, amire hál Istennek vevők, kíváncsiak és nem félnek.

A: Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni? Mit tartasz a legnagyobb előnynek, amit a termékek vagy mi nyújtunk számodra?

Az Afroditával azért szeretek dolgozni, mert ár-érték arányban a legjobbak közé tartozik. Az otthoni ápolást segítő termékekből több olyan is van, ami árban nagyon jó és minőségben is azt adja amire szükség van. Széles a választék, ha valaki szeretne “luxusabb” termékeket abból is tud válogatni bőven.

A: Melyek a kedvenc termékeid, melyik a kedvenc kezelési eljárásod és miért?

Sok kedvenc termékem van, a kezeléseket többnyire évszakhoz kötöm. Ősszel-télen: a Peel-Re New savas mélyhamlásztassal tudok nagyon szép eredményeket elérni, de a Hyaluron tonik amit nagyon sok vendégem szeret. Nagyon finom illatúak az masszázsolajak és imádom a Shot szérumokat, mert gyönyörűen feltöltik a bőrt. Tavasszal, nyáron az önbarnító és a csillámos bronzosítók nagyon extrák.

A: Mennyire tartod jónak, hogy saját területi képviselőd van?

Nagyon nagy segítség, hogy van egy területi képviselőm, akitől bármikor bármit kérdezhetek, ha esetleg elakadnék, szakmai segítséget/tanácsot is többször kaptam már Évitől. Folyamatosan tájékoztat az újdonságokról, akciókról is.

A: Milyen szempontokat veszel figyelembe, amikor egy márka mellett döntesz?

Fontos számomra, hogy egyrészt megfelelő mennyiségű hatóanyagot tartalmazzon egy termék, valamint parabén, paraffin mentes legyen. Ezeket az Afrodita mind biztosítja, és nem utolsó sorban nagyon fontos, hogy állatokon nem tesztelnek és a termékek, kezelések megfizethető áron vannak.

A: Milyen gyakran újítod a kezeléseid?

Igyekszem minden új terméket kipróbálni, de legkésőbb évszakváltásnál.

A: Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?

Nagyon jó dolognak tartom, hogy tavasszal és ősszel is van szeminárium, mert, ahogy említettem már több terméket, kezelést évszakhoz mérten használok és általában minden szemináriumon van valami újdonság, amit mindig kíváncsian várok, hogy kipróbálhassam.

A: Szerinted mik a jó kozmetikus ismérvei?

Egy jó kozmetikus ismérvei, hogy kedves, emberközpontú legyen, és szeresse amit csinál.

A: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

A kezdő kozmetikusoknak mindenképp ajánlanám, hogy minél több workshopra, továbbképzésre, szemináriumokra járjon, ahol nem biztos, hogy minden egyes dolgot fog tudni hasznosítani, de rengeteget lehet tanulni, tapasztalni, ami utána meg fog térülni. A másik pedig a türelem, mert idő, amíg egy vendégkör kialakul.

Köszönöm, hogy a hónap kozmetikusa lehettem! Tóth Anna

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook