PURE OXYGEN Vitalizáló nappali krém minden bőrtípusra

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

50ml

Hatóanyag

aloe vera gél, borsó kivonat, Fiflow BB61, karnózin peptid, panthenol (B5-provitamin)

Leírás

Hidratáló-frissítő oxigénes bőrápolás, amely sejtszinten hat, és a bőrt belülről kifelé haladva kezeli. A biológiailag aktív Fiflow BB61 fokozza a sejtek anyagcsere aktivitását, ami által javul a bőr méregtelenítése. Ennek köszönhetően nem csak a bőr szemmel látható állapota javul, hanem struktúrája és működése is. Alkalmazásával a bőr visszanyeri egészséges, fiatalos, pihent külsejét, miközben az öregedési folyamata lelassul.
Használat: Reggel vigye fel a már megtisztított bőrfelületre. Az optimális eredmények elérése érdekében ezt a krémet a PURE OXYGEN Vitalizáló éjszakai krémmel, PURE OXIGÉN Ampullával és OXYGEN SHOT-al kombinálva használja.

Inci

AquaGlycerinPentyleneGlycolHelianthusAnnuusSeedOilAloeBarbadensisLeafJuiceArachidylAlcoholBehenylAlcoholArachidylGlucosideCyclopentasiloxaneSimmondsiaChinensisSeedOilPropylheptylCaprylateDicaprylylEtherCetearylEthylhexanoateCetylAlcoholStearylAlcoholPisumSativum(Pea)ExtractCarnosinePanthenolPerfluorohexanePerfluorodecalinPentafluoropropaneXanthanGumRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilPotassiumSorbateSodiumBenzoateCitricAcidSodiumSulfiteSodiumCitrateParfumPhenoxyethanolLacticAcidCI42051


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook