PURE OXYGEN Ampulla

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

5*1,5ml

Hatóanyag

B5-provitamin, Fiflow BB61, hidratáló komplexum

Leírás

Az oxigén kiapadhatatlan forrása, amely serkenti a sejtek működését és vitalizálja azok természetes funkcióit. Hatását az innovatív Fiflow BB61 technológián alapuló, légköri oxigén átvitelnek köszönheti, amelynek köszönhetően jelentősen javul a bőr oxigén ellátása. Ennek köszönhetően a sejtek működése javul, ami viszont a bőr állagának javulását eredményezi: feszesebbé, frissebbé, természetesebbé, üdévé válik.

Inci

AquaSodiumLactateSodiumPCAGlycineFructoseUreaNiacinamidePerfluorohexanePerfluorodecalinPentafluoropropanePentyleneGlycolPanthenolInositolSodiumBenzoateLacticAcidXanthanGumCI42051


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook