A HÓNAP KOZMETIKUSA GYENE DOMINIKA

A HÓNAP KOZMETIKUSA 2023 FEBRUÁRBAN!

 GYENE DOMINIKA 

Gratulálunk Neki és további sok sikert kívánunk Székesfehérváron az Afrodita Cosmetics termékeivel történő kezeléseihez!

Szokás szerint olvassátok itt a rövid interjút, amit Dominikával készítettünk.

A: Mióta vagy a szakmában? Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

D: 2 éve vagyok a szakmában. Kozmetikusként legfőbb vágyam mindig az volt, hogy valami pluszt tudjak adni a vendégeimnek akár szakmailag, akár lelkileg. Mindig emberekkel akartam foglalkozni, számomra nagyon jó érzés a különböző történeteket hallgatni egy-egy kezelés vagy smink során. Nagyon sokat szeretnék még fejlődni emberileg és szakmailag is. Nem titkolt vágyam egy saját szalon kialakítása.

A: Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni? Melyik a kedvenc kozmetikumod és miért?

D: Számomra nagyon hiteles az Afrodita. Először még tanuló koromban próbáltam ki és azóta is szeretem. Jelenleg a kedvenc kozmetikumom a BAKUCHIOL SHOT. Csodás eredményeket értem el vele érzékeny, pigmentfoltos bőröknél is a kezelésekbe építve.

A: Pont az idei évben voltál velünk először Szlovéniában a 4 napos gyárlátogatáson, hogy érezted magad?

D: Fantasztikus volt látni a termékek „szülőhazáját”, hogy hol készülnek és hogy honnan indult mindez. Kifejezetten sokat adott az Akadémián a szlovén oktató kozmetikusok mentalitása és tudása a számomra. Felejthetetlen élmény volt a 4 nap, jövőre is ott a helyem, ez biztos.

A: Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?

D: Nagyon örülök neki, hogy az Afrodita mindig tart szakmai szemináriumokat, hiszen ezeken a továbbképzéseken rengeteget tanulhatunk az oktató kozmetikustól és egymástól is, plusz megismerkedhetünk az új termékekkel és nem utolsó sorban ki is próbálhatjuk őket. Több szemináriumon voltam már és mindig nagyon jó hangulatban telt.

A: Az online webináriumokat vagy az élő szemináriumokat részesíted előnyben inkább?

D: Személy szerint az élő szeminárium sokkal hitelesebb nekem. Megoszthatjuk egymással tapasztalatainkat és beszélgethetünk közben.

A: Emberekkel dolgozol, hogyan tudsz feltöltődni?

D: Nekem nagyon sokat adnak a vendégeim. Egy-egy kezelés vagy smink során teljesen feltöltenek a bizalmukkal és a különböző élettörténeteikkel. Persze nem könnyű szakma ez, hiszen néha mintha pszichológusok lennénk, de minden vendégemhez igyekszem igazodni. Ha mondani kell egy dolgot, ami feltölt a munkámon kívül, az mostanában az olvasás és természetesen a családom.

A: Hogyan tartod a lépést a kialakult gazdasági helyzettel?

D: Meg mondom őszintén néha nehezen, de igyekszem a céljaimból, a kitartásomból és tapasztalataimból erőt meríteni és tovább folytatni.

A: Szerinted mik a jó kozmetikus ismérvei?

D: A jó kozmetikus ismérvei a kedvesség, alázatosság, közvetlenség, szeretet a szakma iránt, folyamatos szakmai fejlődés, türelem, elfogadás, megértés stb.

A: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

D: Elsősorban hogy merjenek bele vágni. Én még javában a covid idején vizsgáztam, de megfogadtam, hogy ha azt az időszakot sikeresen átvészeltem, akkor bele is vágok még azon a nyáron. És mit ad Isten a vizsgám után 1 hónappal már egy bérelt helységben igyekeztem vendégkört építeni. Ha fontos számunkra egy szakma és ez az álmunk munkája vagy akár a szenvedélyünk, akkor igenis bele kell vágni, hiszen semmit nem veszíthetünk!

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!



Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook