Bemutatjuk a Hónap Kozmetikusát: Örökös Viktória Juditot

Az Afrodita Cosmetics minden hónapban megválasztja azt a kivételes kozmetikust, aki kiemelkedő szakmai munkájával és elhivatottságával méltán nyeri el a Hónap Kozmetikusa címet. Márciusban a  választásunk Örökös Viktória Juditra esett, aki már 10 éve hivatásának él, és az Afrodita termékek lelkes felhasználója. Viki az oklevelet a Vitamin C Expert Szemináriumon vette át ünnepélyes kereteken belül.

Interjúnkban Viktória elmeséli szakmai útjának kezdetét és azokat a célokat, amiket el szeretne érni. Megosztja velünk, miért szeretik annyira vendégei, és miért tartja az Afrodita termékeit a legjobbnak.

A szakmai sikereiről, kedvenc kezelési eljárásairól, valamint a jelenlegi gazdasági helyzet kihívásairól is szó esik. Az interjúból kiderül, hogy miért fontos számára a folyamatos innováció, és hogyan segíti munkáját a területi képviselője.

Ismerjük meg közelebbről Örökös Viktória Juditot, aki nemcsak kiváló kozmetikus, hanem inspiráló példa is a szakma számára.

A: Viki, kérlek mutatkozz be röviden! Mióta vagy a szakmában? Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

V: Felnőttként, 10 éve lettem kozmetikus. Az Afrodita 3 Peptides termékével és digitopresszúrás masszázsával vizsgáztam  A bizonyítványomat egy szerdai napon vettem át, majd csütörtök reggel felültem a buszra, és elmentem Szlovéniába veletek.

Ebben a tíz évben elértem, amire vágytam: Vendégkört, akik szívesen fogadják arcápolási tanácsaimat és szívesen vásárolják a lakossági termékeket.

A: Szerinted miért szeretnek Vendégeid hozzád járni? Miért Téged választanak?

V: Családias, baráti légkört alakítottam ki vendégeimmel, társadalmi rétegtől függetlenül. Természetesen a kezelések árát is úgy számoltam ki, hogy mindenki a pénztárcájának megfelelően tudjon választani. Azonban nagyon fontos, hogy ne dolgozzunk “ingyen”, de a vendég az olcsóbb kezelés esetén is a maximális figyelmet kapja.

 A: Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni? Mit tartasz a legnagyobb előnynek, amit a termékek vagy mi nyújtunk számodra?

V: Érzékeny arcbőröm miatt tanulóként magamon teszteltem a professzionális termékeket. Kettő bizonyult számomra megfelelőnek, de ár-érték arányban messzemenően az Afrodita bizonyult a jobbnak. A tíz év alatt egyszer sem csalódtam választásomban.

A folyamatos innováció, az aktuális trendek követése -minőségi termékekkel- maximálisan kielégítik  vendégeim és az én igényeimet is.

 A: Milyen szempontokat veszel figyelembe, amikor egy márka mellett döntesz?

V: Talán erre a kérdésre már válaszoltam is az előzőekben. Termék minősége, tisztasága, hatékonysága. Állandó fejlesztések, melyek nem mennek a minőség rovására.

 A: Melyek a kedvenc termékeid, melyik a kedvenc kezelési eljárásod és miért?

V: Természetesen az Afrodita 3 Peptides örök kedvenc, de a Pure Gold 24 Ka és a legújabb Vitamin C Expert mindenképpen viszi a pálmát az anti aging kezelésekben. (Nálam ez a legtöbb). Bár nem elhanyagolhatóak azok az eredmények, amit a Peel Re New kezeléssel értünk el, kamaszoktól egészen az ötven felettieknél. Azért a többes szám, mert a vendégek pozitív hozzáállása, az otthoni ápolás betartása is fontos része a folyamatnak.

 A: Mennyire tartod jónak, hogy saját Területi Képviselőd van?

V: Évi a területi képviselőm, főleg, hogy kozmetikus, nagyon nagy előnye az Apollos Bt-nek. Rengeteg hasznos tanács, folyamatos kapcsolattartás, figyelem felhívás, ha a rohanó hétköznapokban elsiklanék egy-egy akció vagy információ felett. Egyszóval nagyban hozzásegít a munkám sikerességéhez!

A: Milyen gyakran újítod meg a kezeléseid?

V: Általában, ha új termék jelenik meg az Afroditánál, mindenképpen kipróbálom. A nagy újításokat, mint most a Vitamin C Expert bevezetem kezelésként. Évente kétszer, főként évszakváltásoknál, legalább a pakolásokat megújítom. Vannak olyan kezelések, melyeket nem használok rendszeresen, de az 50ml-s kiszereléseket mindenképpen ajánlom a vendégeknek otthoni ápolásra, mert nagyon jók.

A: Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?

 V: Nagyon szeretem az Afrodita Szemináriumokat, még akkor is elmegyek, ha,Szlovéniában ugyanazt a terméket mutatják be és oda is megyek. Ott mindig kapunk plusz információt, soha nem unalmas a képzés.

A: Az online webináriumokat vagy az élő szemináriumokat részesíted előnyben inkább?


V:
Tudom, hogy a mai világ online, természetesen megvannak az előnyei, költség és időhatékony, de a személyes találkozás, a kapcsolatok építése, a jelenlét számomra az élő szemináriumok felé billenti a mérleg nyelvét.

 A: Hogyan éled meg a jelenlegi gazdasági helyzetet? Milyen lépéseket tettél annak érdekében, hogy szinten maradj, illetve még fejlődni is tudjál?

V: Szerencsére, eddig csak annyit érzékeltem, hogy egy-egy vendégnél ritkult a kezelések száma, de azért ők is jönnek, csak ritkábban. Próbálok mindig az akciós termékekből vásárolni, amit természetesen a vendégek is kedvezményesen kapnak meg, hálásak is érte.

A: Szerinted mik a jó kozmetikus ismérvei?

V: Szakmai kompetencia, folyamatos fejlődés, kommunikációs készség.

 A: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

V: Az előbbiekben felsoroltak mindig meghozzák “gyümölcsüket”.  Ez a sikerhez vezető  út. Az ő kezükben pedig már kezdésnél ott van az online világ, ami marketing szempontjából ma már elengedhetetlen.

Köszönöm, hogy a hónap kozmetikusa lehettem!
Örökös Viktória Judit

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!



Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook