PURE OXYGEN Aktivátor

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

30ml

Hatóanyag

béta-glukán, Fiflow BB61, karnózin peptid, szója izoflavin

Leírás

A sejtek intenzív oxigén ellátásának egyedülálló koncepciója. Fiflow BB61 technológia a termék felvitele után azonnal működésbe lép. A bőr felületén sok kicsi apró légbuborékot hoz létre, amelyek mennyisége és volumene a kezelés első perceiben tovább növekszik, majd a dermiszbe jut és ott felszabadul. Fiflow BB61 a dermiszbe való behatoláskor azonnal megnöveli a bőr volumenét, azonnali fiatalító hatást vált ki.
Használat: Az aktivátort minden arc-, nyak- és dekoltázs kezelés előtt javasolt felvinni a bőrre, mert a sejtek javuló oxigénellátása növeli a kezelés eredményességét.

Inci

AquaPentyleneGlycolAloeBarbadensisLeafJuiceGlycerinPerfluorohexanePerfluorodecalinPentafluoropropaneLecithinSoyIsoflavonesPanthenolCarnosineBeta-GlucanParfumCarbomerAcrylates/C10-30AlkylAcrylateCrosspolymerPotassiumSorbateCitricAcidSodiumBenzoateSodiumSulfitePolysorbate80AlcoholBenzoicAcidCI42051


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook