Így tedd rugalmasabbá a bőrödet a 4D Collagen kozmetikumokkal

Az Afrodita 4D Collagen kozmetikumokkal nagyon jól tudjuk a 35 év feletti bőrt liftingelni, fiatalítani, feszesíteni.

Már az első használatot követően a tengeri kollagénnek, a fehér tajtékvirágnak, a vitaminoknak és a biológiailag aktív peptideknek köszönhetően bőrtípustól függetlenül a bőrünk szemmel láthatóan rugalmasabb és hidratáltabb külsőt ölt.

A többszintű 4D Collagen formula titka: 1D: azonnali LIFTING HATÁS; 2D: visszaállítja a bőr rugalmasságát; 3D: feszesebb bőr; 4D: hosszú távú lendületet ad a kollagén termeléshez.

Az Afrodita 4D Collagen kozmetikumok használata egyszerű, melyet a bőröd tisztításával kezdj Clean Phase vagy Clean Up kozmetikumokkal! A következő lépés máris a Szérum felvitele.

A 4D Collagen szérumban lévő E-vitamin és a hydra-complex intenzíven hidratálja a bőrt és véd a vízveszteségtől. Alkalmazhatod a kiválasztott bőrápoló krém vagy smink alapjaként, illetve zsíros, kombinált bőr esetén önálló kozmetikumként is. A 3-5 pumpányi mennyiséget ujjbeggyel masszírozd be gyengéd körkörös mozdulatokkal.

Ezt követi a 4D Collagen szemránckrém. Nyomj egy gombostű végnyi mennyiséget az ujjbegyeidre, és gyengéd, körkörös mozdulattal masszírozd be. Gazdagon kondicionálja és táplálja a bőrt az értékes csipkebogyó olajjal.

Végezetül válaszd ki a bőrödnek megfelelő 4D Collagen krémet legyen az száraz vagy normál-kombinált. Azonnali lifting hatást és intenzív hidratálást eredményez. Vegyél ki egy borsó nagyságú mennyiséget és finoman, körkörös mozdulatokkal masszírozd be az ujjbegyeid segítségével a már fent említett területeken. 

Az Afrodita 4D Collagen kozmetikumokat használhatod egymástól függetlenül is, a fent leírtak egy ajánlott kezelési terv, amennyiben a 4D összes kozmetikumát kipróbálnád.

Tipp: Amennyiben szeretnél pakolást is feltenni választhatod a Why Maszk 4D Collagen éjszakai maszkját (2 alkalomra elegendő), mely alvás közben liftingeli és regenerálja a bőrödet.

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook