Így tedd rugalmasabbá a bőrödet a 4D Collagen kozmetikumokkal

Az Afrodita 4D Collagen kozmetikumokkal nagyon jól tudjuk a 35 év feletti bőrt liftingelni, fiatalítani, feszesíteni.

Már az első használatot követően a tengeri kollagénnek, a fehér tajtékvirágnak, a vitaminoknak és a biológiailag aktív peptideknek köszönhetően bőrtípustól függetlenül a bőrünk szemmel láthatóan rugalmasabb és hidratáltabb külsőt ölt.

A többszintű 4D Collagen formula titka: 1D: azonnali LIFTING HATÁS; 2D: visszaállítja a bőr rugalmasságát; 3D: feszesebb bőr; 4D: hosszú távú lendületet ad a kollagén termeléshez.

Az Afrodita 4D Collagen kozmetikumok használata egyszerű, melyet a bőröd tisztításával kezdj Clean Phase vagy Clean Up kozmetikumokkal! A következő lépés máris a Szérum felvitele.

A 4D Collagen szérumban lévő E-vitamin és a hydra-complex intenzíven hidratálja a bőrt és véd a vízveszteségtől. Alkalmazhatod a kiválasztott bőrápoló krém vagy smink alapjaként, illetve zsíros, kombinált bőr esetén önálló kozmetikumként is. A 3-5 pumpányi mennyiséget ujjbeggyel masszírozd be gyengéd körkörös mozdulatokkal.

Ezt követi a 4D Collagen szemránckrém. Nyomj egy gombostű végnyi mennyiséget az ujjbegyeidre, és gyengéd, körkörös mozdulattal masszírozd be. Gazdagon kondicionálja és táplálja a bőrt az értékes csipkebogyó olajjal.

Végezetül válaszd ki a bőrödnek megfelelő 4D Collagen krémet legyen az száraz vagy normál-kombinált. Azonnali lifting hatást és intenzív hidratálást eredményez. Vegyél ki egy borsó nagyságú mennyiséget és finoman, körkörös mozdulatokkal masszírozd be az ujjbegyeid segítségével a már fent említett területeken. 

Az Afrodita 4D Collagen kozmetikumokat használhatod egymástól függetlenül is, a fent leírtak egy ajánlott kezelési terv, amennyiben a 4D összes kozmetikumát kipróbálnád.

Tipp: Amennyiben szeretnél pakolást is feltenni választhatod a Why Maszk 4D Collagen éjszakai maszkját (2 alkalomra elegendő), mely alvás közben liftingeli és regenerálja a bőrödet.

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook