CLEAN PHASE MICELLÁS Tisztító hab

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

150ml

Hatóanyag

B5-provitamin, hidra komplex

  • MINDEN BŐRTÍPUSRA
  • BŐRBARÁT pH
  • SLES MENTES
  • VEGAN

Leírás

Gyengéden megtisztítja a bőrt és eltávolítja a sminket anélkül, hogy azt kiszárítaná a hozzáadott hidratáló komplexnek köszönhetően. Kíméletes formulája lehetővé teszi a használatát minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is. Egy kis adag habbal dörzsölje át finoman a nedves bőrét, öblítse le meleg vízzel, majd a bőrének megfelelő tonikkal tonizáljon.
Használat: Minden bőrtípus igényel alapos reggeli és esti tisztítást, különösen akkor, ha a bőr túlságosan zsíros, Ez esetben naponta többször is. Esténként eltávolítja a szennyeződéseket és sminkeket, reggel pedig a zsírokat, a bőr természetes metabolikus váladékait amelyet képes a bőrünk egy éjszaka alatt kibocsájtani.

Inci

AquaCoco-GlucosideSodiumC14-16OlefinSulfonatePanthenolGlycerylOleateTocopherolHydrogenatedPalmGlyceridesCitrateLecithinAscorbylPalmitateSodiumLactateSodiumPCAGlycineFructoseUreaNiacinamideInositolSodiumBenzoateLacticAcidCitricAcidPotassiumSorbateSodiumHydroxideParfumMethylchloroisothiazolinoneMethylisothiazolinoneSodiumChlorideSodiumSulfateCI42051


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook