WHY MASK 4D COLLAGEN Éjszakai maszk

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

2*6ml

Hatóanyag

bioaktív peptidek, tengeri kollagén

Leírás

Láthatóan feltölti a ráncokat (csökkenti a ráncok mélységét 31%-kal) és felgyorsítja a kollagén szintézisét. Az eredmény: gazdagon táplált és láthatóan megfiatalodott bőr!Használat: Vidd fel a pakolást a letisztított és tonizált bőrre, hagyd, hogy az éjszaka leple alatt dolgozzon, fejtse ki hatását!

Inci

AquaHelianthusAnnussSeedOilCaprylic/CapricTriglycerideGlycerinSorbitolSorbitanStearatePolysorbate60CetearylEthylhexanoateButyleneGlycolCarbomerCoco-GlucosidePalmitoylTripeptide-1PalmitoylTetrapeptide-7SodiumLactateCyclopentasiloxaneDimethiconolDicaprylylCarbonateDimethiconePentaerythritylTetraisostearateSilicaDimethylSilylateSodiumChondroitinSulfateAtelocollagenCaprylylGlycolPhenoxyethanolHexyleneGlycolCetylAlcoholStearylAlcoholIsopropylMyristateAcrylates/C10-C30AlkylAcrylateCrosspolymerParfumPropyleneGlycolBHTSodiumHydroxideAscorbylPalmitateGlycerylStearateCitricAcidEthylhexlglycerin


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook