Afrodita bemutató a Debreceni Szakképzési Centrumban

Gergely Tímea az Afrodita Cosmetics Területi képviselője és kozmetikus mentora Debrecenben tartott az Afrodita Professional termékeiből bemutatót a Debreceni Szakképzési Centrum 70 kozmetikus tanulójának. A nebulók és a szakoktatók is nagy örömmel és  figyelemmel hallgatták Timi előadását a tanulókat segítő Start csomagról,  a Problémás bőrök kezelési lehetőségeiről, a Hámlasztás modern módszeréről és az Innovatív azonnali hatású Shot szérumokról.

A nap különlegessége, hogy a bemutatón Magyar Evelin mesélt arról, Ő hogyan ismerkedett meg tanulóként Timivel és az Afroditával immáron 3 évvel ezelőtt, miért döntött úgy, hogy az Afrodita Start csomagjával vizsgázik és végül, de nem utolsó sorban miként lett ilyen rövid idő alatt sikeres kozmetikus.

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!



Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook