CLEAN PHASE HYDRA Tisztító gél

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

150ml

Hatóanyag

bisabolol, hyaluronsav

  • MINDEN BŐRTÍPUSRA
  • BŐRBARÁT pH
  • SLES MENTES
  • SZILIKON MENTES
  • VEGÁN
  • 100% HALURONSAV

Leírás

Minden bőrtípusra · hatékonyan eltávolítja a sminket és az egyéb szennyeződéseket · 100% -os hyaluronsavval intenzíven hidratálja a bőrt és védi a kiszáradástól. Alkalmazd reggel és este a letisztított bőrfelszínen, óvatosan dörzsöld át, majd öblítsd le meleg vízzel és használj a bőrödnek megfelelő tonikot.

Inci

AquaCoco-GlucosideSodiumC14-16OlefinSulfonateXanthanGumGlycerylOleateSodiumHyaluronateBisabololChamomillaRecutitaExtractCitricAcidTocopherolHydrogenatedPalmGlyceridesCitrateLecithinAscorbylPalmitatePEG-40HydrogenatedCastorOilParfumPEG-7GlycerylCocoatePhenoxyethanolEthylhexylglycerinMethylchloroisothiazolinoneMethylisothiazolinoneSodiumHydroxide


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook