HYALURON 24h Testápoló lotion

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

150ml

Hatóanyag

E-vitamin, hyaluronsav

Szabadalmaztatott, 100% természetes hyauloronsavat tartalmaz

Leírás

Szabadalmaztatott, 100% természetes hyauloronsavat tartalmaz, alacsony molekulatömeggel, amely segít meggátolni a vízveszteséget a dermiszben, és amely ezerszer több nedvességet tud megkötni a saját súlyánál is. A bőrt hidratálja, feszesíti és rugalmasabbá teszi. Az E-vitamin lassítja a bőr öregedési folyamatait.

Használat: Mindennapos használatra. A lotion gyorsan beszívódik és nem hagy maga után kellemetlen zsíros foltot.

Inci

AquaCaprylic/CapricTriglycerideGlycerinMyristylMyristateGlycerylStearateCitrateTocopherylAcetateEthylhexylStearatePhenoxyethanolEthylhexylglycerinRosmarinusOfficinalisExtractBrassicaCampestrisSeedOilSodiumHyaluronateCetylAlcoholStearylAlcoholCarbomerSodiumHydroxideParfum


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook