NEURO SENSITIVE Nyugtató szemránckrém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

15ml

Illat mentes

Szilikon mentes

Színezék mentes

Alkohol mentes

Dermatológiailag Tesztelve

Hipoallergén termék

Leírás

Neuro-kozmetológiai krém, amely nyugtatja és magasabb érzékenységi küszöböt biztosít a túlzottan reaktív szem körüli bőr esetében. A hidratáló és ápoló aktív hatóanyagok a biomimetikus pentapeptiddel karöltve, jelentősen csökkentik a hiperaktív receptorok reakcióját a bőrben, stresszes helyzetekben. Hipoallergén és gyorsan felszívódó képlet, amely nem irritálja a szemet és a szem körüli bőrt.

 

Inci

AquaPentyleneGlycolSimmondsiaChinensisSeedOilDicaprylylEtherGlycerylStearateCitrateDicaprylylCarbonateHelianthusAnnuusSeedOilGlycerinStearylAlcoholCetylAlcoholOleylErucateArachidylAlcoholTocopherylAcetateButyrospermumParkiiButterCamelliaSinensisLeafExtractBisabololPentapeptide-59HydrogenatedLecithinRosmarinusOfficinalisLeafExtractPanthenolGlucoseBrassicaCampestrisSeedOilAllantoinArachidylGlucosideBehenylAlcoholMaltodextrinPhenethylAlcoholEthylhexylglycerin


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook