Hair Care Hővédő Elikszír

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

30ml

  • száraz, sérült hajra
  • hővédelem 230 ° C-ig
  • paraben és paraffin mentes
  • VEGÁN

Leírás

Normál, száraz és sérült hajszálakra – hajvégekre. A 100% -os tisztaságú olajok, az argán olaj és az E-vitamin erősíti a hajat, védi a közvetlen hőformázástól  (230 ° C-ig), megkönnyíti a fésülést, védőréteget képez. Eredmény: Puha, selymes haj és hajvégek.

Inci

CyclopentasiloxaneDimethiconolHelianthusAnnuusSeedOilArganiaSpinosaKernelOilTocopherylAcetateParfumBenzylSalicylateCitralCitronellolGeraniolHexylCinnamalButylphenylMethylpropionalLimoneneLinaloolAlpha-IsomethylIonone


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook