NEURO SENSITIVE Nyugtató krém normál, vegyes bőrtípusra

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

50ml

Illat mentes

Szilikon mentes

Színezék mentes

Alkohol mentes

Dermatológiailag Tesztelve

Hipoallergén termék

Leírás

Neuro-kozmetológiai krém, amely nyugtat és magasabb érzékenységi küszöböt biztosít a túlzottan reaktív bőr esetében. Hatását a biomimetikus pentapeptid váltja ki, amely jelentősen csökkenti a hiperaktív receptorok reakcióját a bőrben, stresszes helyzetekben. Ennek következtében csökken az irritáltság érzete (kellemetlen feszülő, viszkető, csipkedő, égő érzés) valamint csökken a bőr érzékenysége (- 26 %**).

**IN VIVO tesztekkel igazolva, 31 önkéntes tesztalanyon, naponta 2x alkalmazva, 28 napon keresztül

 

Inci

AquaPentyleneGlycolSimmondsiaChinensisSeedOilGlycerylStearateCitrateDicaprylylEtherHelianthusAnnuusSeedOilDicaprylylCarbonateGlycerinOleylErucateCetylAlcoholStearylAlcoholArachidylAlcoholTocopherylAcetateButyrospermumParkiiButterPentapeptide-59HydrogenatedLecithinCamelliaSinensisLeafExtractBisabololPanthenolAllantoinRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilBehenylAlcoholArachidylGlucosideGlucosePhenethylAlcoholEthylhexylglycerinMaltodextrin


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook