Zsirbontó és Feszesítő Kezelések

Az Afrodita Cosmetics a lehető legjobb eljárásokat biztosítja a tartós eredmények elérése érdekében, amelyekkel a test legkritikusabb területein tudjuk csökkenteni a narancsbőrt, a bőr alatti zsírpárnákat, a striák láthatóságát, ezáltal szebbé varázsolva a bőrt. Sokéves tapasztalat teszi lehetővé, hogy két nagyon hatékony módszert dolgozhattunk ki a cellulit eltüntetésére saját fejlesztéssel és saját receptúra alapján. Mérhető hatás, akár 2cm-el kissebb testkerület.Vegan kozmetikumok.

A testkezelések különböző módszerei:

 • BODY WRAPPING, más néven testtekercselés, amely eljárás segíti az aktív hatóanyagok jobb beszívódását a bőrbe, ugyanakkor serkenti a víz és a salakanyagok eltávolítását a bőr alatti szövetekből.
 • MASSZÁZS, serkenti a vérkeringést a bőrben, a bőr alatti szövetekben, lebontja a zsírsejteket, javítja a nyirokrendszer működését és a salakanyagok kiválasztását.

A cellulit nem egy éjszaka alatt alakul ki, és ennyi idő alatt nem is lehet eltüntetni. Ezt a tényt el kell magyarázni a Vendégnek is, annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb kezelési formát tudjuk kiválasztani. Mielőtt nekilátnánk a narancsbőr kezelésének, meg kell vizsgálnunk, hogy melyik típusáról van szó. Az Afrodita Cosmetics a kezelés hatékonysága érdekében két fajtáját különbözteti meg:

 1. LAZA CELLULIT

Az elváltozások még nem láthatóak, de az ödéma miatt már rossz a vérkeringés. Ez az a szint, ahol a narancsbőr még könnyen eltávolítható.

BODY WRAPPING eljárás FAHÉJAS AHA krém Forte-val laza cellulitra:

Fahéj AHA forte krémmel felgyorsítja a sejtek anyagcseréjét, a víz és a salakanyagok eltávolítását a bőrből és a bőr alatti szövetekből. A hőhatás következtében erőteljesebbé válik a zsírsejtek lebomlása. Komplex alfa-hidroxi savat, alga kivonatot, borostyánt és citromot tartalmaz. Nélkülözhetetlen a fahéj és a fekete bors illóolaj tartalma, ami jelentősen felgyorsítja a vérkeringést, ezáltal kiváltja a kívánt vérbőséget.

A kezelés időtartama: 60 perc masszázs nélkül; 90 perc masszázzsal
 • A problémás, narancsbőrrel borított területet mérőszalaggal mérd meg és rögzítsd az adatokat. Jelöld a mérések pontos helyét.
 • A mechanikai peeling nem ajánlott, mert a krémben lévő gyümölcssav szerves peelingként hat.
 • Az alkalmazott krémmel kend be az egész testet, különösen a narancsbőrrel borított területeket, beleértve a hasat is, amíg a krém fel nem szívódik. Termék: FAHÉJAS AHA KRÉM FORTE.
 • ●       Tekercseld be a testet a lábujjaktól kezdve egészen a mellkasig, majd folytasd a kéz ujjaitól a vállakon át ismét a mellkasig (termék: speciális fólia testtekercseléshez).
 • Távolítsd el 45-60 perc után a fóliát (termék: speciális fóliavágó kés).
 • Mérd le ismét a problémás területeket és rögzítsd az adatokat.

2. KEMÉNY VAGY KÖTÖTT CELLULIT

 A bőr alatti szövetekben már jelentős az elváltozás, a narancsbőr már szemmel látható. Már tapinthatók a csomók és a felhalmozódott zsír. Ebben a fejlődési szakaszban a kötőszövet már be van gyulladva és az érintésük akár fájdalmas is lehet.

Kezelése testtekercseléssel

SPA ESSENTIALS Só peeling: A sókristályok finoman, de hatékonyan távolítják el az elhalt hámréteget. A hozzáadott illóolajok erősítik a bőr méregtelenítését. Radírozás után a bőr tisztává, simává válik és kész a kezelés további folytatására. Különösen javasolt méregtelenítések során. Testre alkalmazható, 100% természetes összetevőket tartalmaz. Szőrtelenítés után, nyílt seben nem alkalmazható!Holt tengeri sót, Makadámia,- szója,- jojoba,- kókusz,- mandula és napraforgó olajat, rozmaring, borsmenta, levendula és boróka illóolajat tartalmaz.

Lipolit Cecrópia koncentrátum: kiválóan felkészíti a kötőszövetet a salakanyagok eltávolítására és a zsírsejtek csökkentésére. Aktív hatóanyagai (cecrópia kivonatok, ginzeng, nyír- és borostyán kivonat) erős koncentrációja megsokszorozzák a zsírbontó képességet. Erősen hűtő hatású. A Lipolit CC kifejezetten jól alkalmazható hajszáleres, visszeres bőrproblémák esetében is, amikor a melegítő hatású kezeléseket nem lehet alkalmazni.

És

Grapefruit & Cecrópia krém: rendkívül erős zsírbontó hatással rendelkezik, amely serkenti a vízkiválasztást, valamint a salakanyagok eltávolítását a bőrből és a bőr alatti szövetekből. Grapefruitot, cecrópiát és borostyánt tartalmaz és illóolajokban gazdag: ciprus, geránium, boróka.

Narancsbőr elleni masszázs

Lipo&Drain masszázs krémmel a vérkeringés és a nyirokrendszer serkentésével intenzívebbé válik a zsírsejtek lebontása, valamint a salakanyagok és felesleges víz elvezetése a testből. Erősíti a hajszálereket, táplálja a bőrt, segít megőrizni megfelelő hidratáltságát. Többek között guarana- és szúrós csodabogyó kivonatot, avokádó olajat, rozmaring, levendula, ciprus, boróka, geránium és fekete fenyő illóolajat tartalmaz. A krém hatását intenzív masszázzsal tudjuk fokozni.

Anti-cellulit masszírozó olaj: egyedi összetétele egyesíti a tápláló olajok és az illóolajok (édes ánizs, citrom, grapefruit, rózsafa, levendula és a rozmaring) erejét. Serkenti a vérkeringést, segíti a zsírok lebomlását, aktiválja a nyirokrendszert és serkenti a méreganyagok eltávolítását a szervezetből. A 20 perces vagy annál hosszabb masszázs fellazítja a cellulitot, így a zsírsejtek könnyebben bomlanak le.

Édesnarancs masszírozó olaj: az izmokat és bőrt ellazítja. Értékes szója- és kukoricacsíraolajat tartalmaz. Az édesnarancs illóolaj a bőrt tisztítja, táplálja, erősíti, regenerálja és védi a kiszáradástól. Bódító illata pozitívan befolyásolja a kedélyállapotunkat – jókedvre derít. Az olaj minden bőrtípus hosszantartó masszírozására alkalmas, de a legtöbb hasznát az érett, száraz bőrök ápolásánál vesszük. Anticellulit kezelésekben méregtelenítésre és nyirokmasszázsra alkalmazható.

Testtekercselés LIPOLIT CECRÓPIA KONCENTRÁTUMMAL, Grapefruit & Cecrópia krémmel, illetve anti-cellulit masszázs különböző olajokkal a kemény vagy kötött cellulitra:

A kezelés időtartama: 60 perc masszázs nélkül; 90 perc masszázzsal
 • Távolítsd el a felhám elhalt sejtjeit (termék: pl. Bor – peeling, SPA Essentials Só Peeeling).
 • A radírozás után a Vendéged zuhanyozzon le, vagy töröld le nedves szivaccsal, törölközővel.
 • A problémás, narancsbőrrel borított területet mérőszalaggal mérd meg és rögzítsd az adatokat. Jelöld a mérések pontos helyét.
 • Helyileg kezeld – kend be – a leginkább problémás, narancsbőrös területeket. Ügyelj arra, hogy a termék teljesen beszívódjon. Termék: LIPOLIT CECRÓPIA KONCENTRÁTUM.
 • Az alkalmazott krémmel kend be az egész testet, különösen a narancsbőrrel borított területeket, beleértve a hasat is, amíg a krém fel nem szívódik. Termék: Grapefruit & Cecrópia krém.
 • Tekercseld be a testet a lábujjaktól kezdve egészen a mellkasig, majd folytasd a kéz ujjaitól a vállakon át ismét a mellkasig (termék: speciális fólia testtekercseléshez).
 • Lehetőségeidhez mérten a Vendéged fektesd melegítő ágytakaróra, vagy mélymeleg terápiás gépbe, vagy hőpaplanba, ügyelve arra, hogy ne izzadjon a kezelés közben. (Nem kötelező lépés)
 • Távolítsd el 45-60 perc után a fóliát (termék: speciális fóliavágó kés).
 • Végezz 20-30 perces speciális masszázst. Termék: Édesnarancs- VAGY, Anti-cellulit masszázsolaj VAGY Lipo & Drain masszázskrém.
 • Mérd le ismét a problémás területeket és rögzítsd az adatokat.

A sikeres kezelés elengedhetetlen szabályai a Vendégek részére:

 • Minimum 3liter víz/folyadék bevitele naponta, Rendszeres testmozgás
 • Kávé kizárása (a cellulit legjobb barátja), helyette zöld tea fogyasztása
 • Vacsorázz 18 óra előtt, lehetőleg fehérje dús ételt! Bőrápolás naponta!

Professzionális Gépi Cellulit kezelésekhez az: Extra Care Kavitációs Kontakt Gél-t javasoljuk (5000 ml)

Kiválóan vezeti az ultrahangot, feszesít, nem hagy zsíros foltot maga után, és biztosítja a kezelőfej egyenletes csúszását a kezelt testfelületen. Fontos kiemelni: nem egy egyszerű ultrahang gélről beszélünk, mert hatóanyagot is tartalmaz, mint például a Centella Asiatica (tigrisfű), trópusi mandula, fekete bodza és a taninsav.

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook