Zsirbontó és Feszesítő Kezelések

Az Afrodita Cosmetics a lehető legjobb eljárásokat biztosítja a tartós eredmények elérése érdekében, amelyekkel a test legkritikusabb területein tudjuk csökkenteni a narancsbőrt, a bőr alatti zsírpárnákat, a striák láthatóságát, ezáltal szebbé varázsolva a bőrt. Sokéves tapasztalat teszi lehetővé, hogy két nagyon hatékony módszert dolgozhattunk ki a cellulit eltüntetésére saját fejlesztéssel és saját receptúra alapján. Mérhető hatás, akár 2cm-el kissebb testkerület.Vegan kozmetikumok.

A testkezelések különböző módszerei:

 • BODY WRAPPING, más néven testtekercselés, amely eljárás segíti az aktív hatóanyagok jobb beszívódását a bőrbe, ugyanakkor serkenti a víz és a salakanyagok eltávolítását a bőr alatti szövetekből.
 • MASSZÁZS, serkenti a vérkeringést a bőrben, a bőr alatti szövetekben, lebontja a zsírsejteket, javítja a nyirokrendszer működését és a salakanyagok kiválasztását.

A cellulit nem egy éjszaka alatt alakul ki, és ennyi idő alatt nem is lehet eltüntetni. Ezt a tényt el kell magyarázni a Vendégnek is, annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb kezelési formát tudjuk kiválasztani. Mielőtt nekilátnánk a narancsbőr kezelésének, meg kell vizsgálnunk, hogy melyik típusáról van szó. Az Afrodita Cosmetics a kezelés hatékonysága érdekében két fajtáját különbözteti meg:

 1. LAZA CELLULIT

Az elváltozások még nem láthatóak, de az ödéma miatt már rossz a vérkeringés. Ez az a szint, ahol a narancsbőr még könnyen eltávolítható.

BODY WRAPPING eljárás FAHÉJAS AHA krém Forte-val laza cellulitra:

Fahéj AHA forte krémmel felgyorsítja a sejtek anyagcseréjét, a víz és a salakanyagok eltávolítását a bőrből és a bőr alatti szövetekből. A hőhatás következtében erőteljesebbé válik a zsírsejtek lebomlása. Komplex alfa-hidroxi savat, alga kivonatot, borostyánt és citromot tartalmaz. Nélkülözhetetlen a fahéj és a fekete bors illóolaj tartalma, ami jelentősen felgyorsítja a vérkeringést, ezáltal kiváltja a kívánt vérbőséget.

A kezelés időtartama: 60 perc masszázs nélkül; 90 perc masszázzsal
 • A problémás, narancsbőrrel borított területet mérőszalaggal mérd meg és rögzítsd az adatokat. Jelöld a mérések pontos helyét.
 • A mechanikai peeling nem ajánlott, mert a krémben lévő gyümölcssav szerves peelingként hat.
 • Az alkalmazott krémmel kend be az egész testet, különösen a narancsbőrrel borított területeket, beleértve a hasat is, amíg a krém fel nem szívódik. Termék: FAHÉJAS AHA KRÉM FORTE.
 • ●       Tekercseld be a testet a lábujjaktól kezdve egészen a mellkasig, majd folytasd a kéz ujjaitól a vállakon át ismét a mellkasig (termék: speciális fólia testtekercseléshez).
 • Távolítsd el 45-60 perc után a fóliát (termék: speciális fóliavágó kés).
 • Mérd le ismét a problémás területeket és rögzítsd az adatokat.

2. KEMÉNY VAGY KÖTÖTT CELLULIT

 A bőr alatti szövetekben már jelentős az elváltozás, a narancsbőr már szemmel látható. Már tapinthatók a csomók és a felhalmozódott zsír. Ebben a fejlődési szakaszban a kötőszövet már be van gyulladva és az érintésük akár fájdalmas is lehet.

Kezelése testtekercseléssel

SPA ESSENTIALS Só peeling: A sókristályok finoman, de hatékonyan távolítják el az elhalt hámréteget. A hozzáadott illóolajok erősítik a bőr méregtelenítését. Radírozás után a bőr tisztává, simává válik és kész a kezelés további folytatására. Különösen javasolt méregtelenítések során. Testre alkalmazható, 100% természetes összetevőket tartalmaz. Szőrtelenítés után, nyílt seben nem alkalmazható!Holt tengeri sót, Makadámia,- szója,- jojoba,- kókusz,- mandula és napraforgó olajat, rozmaring, borsmenta, levendula és boróka illóolajat tartalmaz.

Lipolit Cecrópia koncentrátum: kiválóan felkészíti a kötőszövetet a salakanyagok eltávolítására és a zsírsejtek csökkentésére. Aktív hatóanyagai (cecrópia kivonatok, ginzeng, nyír- és borostyán kivonat) erős koncentrációja megsokszorozzák a zsírbontó képességet. Erősen hűtő hatású. A Lipolit CC kifejezetten jól alkalmazható hajszáleres, visszeres bőrproblémák esetében is, amikor a melegítő hatású kezeléseket nem lehet alkalmazni.

És

Grapefruit & Cecrópia krém: rendkívül erős zsírbontó hatással rendelkezik, amely serkenti a vízkiválasztást, valamint a salakanyagok eltávolítását a bőrből és a bőr alatti szövetekből. Grapefruitot, cecrópiát és borostyánt tartalmaz és illóolajokban gazdag: ciprus, geránium, boróka.

Narancsbőr elleni masszázs

Lipo&Drain masszázs krémmel a vérkeringés és a nyirokrendszer serkentésével intenzívebbé válik a zsírsejtek lebontása, valamint a salakanyagok és felesleges víz elvezetése a testből. Erősíti a hajszálereket, táplálja a bőrt, segít megőrizni megfelelő hidratáltságát. Többek között guarana- és szúrós csodabogyó kivonatot, avokádó olajat, rozmaring, levendula, ciprus, boróka, geránium és fekete fenyő illóolajat tartalmaz. A krém hatását intenzív masszázzsal tudjuk fokozni.

Anti-cellulit masszírozó olaj: egyedi összetétele egyesíti a tápláló olajok és az illóolajok (édes ánizs, citrom, grapefruit, rózsafa, levendula és a rozmaring) erejét. Serkenti a vérkeringést, segíti a zsírok lebomlását, aktiválja a nyirokrendszert és serkenti a méreganyagok eltávolítását a szervezetből. A 20 perces vagy annál hosszabb masszázs fellazítja a cellulitot, így a zsírsejtek könnyebben bomlanak le.

Édesnarancs masszírozó olaj: az izmokat és bőrt ellazítja. Értékes szója- és kukoricacsíraolajat tartalmaz. Az édesnarancs illóolaj a bőrt tisztítja, táplálja, erősíti, regenerálja és védi a kiszáradástól. Bódító illata pozitívan befolyásolja a kedélyállapotunkat – jókedvre derít. Az olaj minden bőrtípus hosszantartó masszírozására alkalmas, de a legtöbb hasznát az érett, száraz bőrök ápolásánál vesszük. Anticellulit kezelésekben méregtelenítésre és nyirokmasszázsra alkalmazható.

Testtekercselés LIPOLIT CECRÓPIA KONCENTRÁTUMMAL, Grapefruit & Cecrópia krémmel, illetve anti-cellulit masszázs különböző olajokkal a kemény vagy kötött cellulitra:

A kezelés időtartama: 60 perc masszázs nélkül; 90 perc masszázzsal
 • Távolítsd el a felhám elhalt sejtjeit (termék: pl. Bor – peeling, SPA Essentials Só Peeeling).
 • A radírozás után a Vendéged zuhanyozzon le, vagy töröld le nedves szivaccsal, törölközővel.
 • A problémás, narancsbőrrel borított területet mérőszalaggal mérd meg és rögzítsd az adatokat. Jelöld a mérések pontos helyét.
 • Helyileg kezeld – kend be – a leginkább problémás, narancsbőrös területeket. Ügyelj arra, hogy a termék teljesen beszívódjon. Termék: LIPOLIT CECRÓPIA KONCENTRÁTUM.
 • Az alkalmazott krémmel kend be az egész testet, különösen a narancsbőrrel borított területeket, beleértve a hasat is, amíg a krém fel nem szívódik. Termék: Grapefruit & Cecrópia krém.
 • Tekercseld be a testet a lábujjaktól kezdve egészen a mellkasig, majd folytasd a kéz ujjaitól a vállakon át ismét a mellkasig (termék: speciális fólia testtekercseléshez).
 • Lehetőségeidhez mérten a Vendéged fektesd melegítő ágytakaróra, vagy mélymeleg terápiás gépbe, vagy hőpaplanba, ügyelve arra, hogy ne izzadjon a kezelés közben. (Nem kötelező lépés)
 • Távolítsd el 45-60 perc után a fóliát (termék: speciális fóliavágó kés).
 • Végezz 20-30 perces speciális masszázst. Termék: Édesnarancs- VAGY, Anti-cellulit masszázsolaj VAGY Lipo & Drain masszázskrém.
 • Mérd le ismét a problémás területeket és rögzítsd az adatokat.

A sikeres kezelés elengedhetetlen szabályai a Vendégek részére:

 • Minimum 3liter víz/folyadék bevitele naponta, Rendszeres testmozgás
 • Kávé kizárása (a cellulit legjobb barátja), helyette zöld tea fogyasztása
 • Vacsorázz 18 óra előtt, lehetőleg fehérje dús ételt! Bőrápolás naponta!

Professzionális Gépi Cellulit kezelésekhez az: Extra Care Kavitációs Kontakt Gél-t javasoljuk (5000 ml)

Kiválóan vezeti az ultrahangot, feszesít, nem hagy zsíros foltot maga után, és biztosítja a kezelőfej egyenletes csúszását a kezelt testfelületen. Fontos kiemelni: nem egy egyszerű ultrahang gélről beszélünk, mert hatóanyagot is tartalmaz, mint például a Centella Asiatica (tigrisfű), trópusi mandula, fekete bodza és a taninsav.

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook