LIPOLIT CECRÓPIA Koncentrátum

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

250ml

Hatóanyag

boróka, borostyán extraktum, borsmenta, cecrópia, ciprus-, ginzeng, levendula- és édeskömény illóolaj, nyírfa, rozmaring-

Leírás

A termékben található speciális összetételű hatóanyagoknak köszönhetően megsokszorozódik a zsírsejtek lebomlása, valamint a bőr és a bőr alatti rétegek méregtelenítése.
Használat: A test peelingezése után a gélt kizárólag azokra a testrészekre vigye fel, ahol a cellulit, illetve a zsírpárnák megjelentek. A kezelést a Grapefruit & Cecrópia krémmel történő testmasszírozással folytassa, majd a testet a body wrapping módszer szerint tekercselje be.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook