ÉDESNARANCS Masszázs olaj arcra és testre

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

500ml

Hatóanyag

E-vitamin, édes narancs illóolaj, kukoricacsíra olaj, rozmaring extraktum, szója olaj

Leírás

Az izmokat és a bőrt ellazítja, továbbá kellemes melegség érzetet ad. Serkenti a bőr regenerálódó képességét, valamint helyreállítja lipid háztartását.
Használat: A rendkívül kellemes illattal rendelkező olaj hatékonyan alkalmazható a száraz bőrtípusok testápolására és masszírozására. Nagyon jól alkalmazható pl. a Grapefruit & Cecrópia krémmel végzett body wrapping kezelés után.

Inci

GlycineSojaOilZeaMaysGermOilCaprylic/CapricTriglycerideCitrusAurantiumDulcisPeelOilTocopherylAcetateRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilParfumCitralCitronellolD-LimoneneLinalool


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook