FAHÉJAS AHA Krém forte

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

450ml

Hatóanyag

AHA gyümölcssavak, borostyán- és citrom kivonat, fahéj- és feketebors illóolaj, tengeri alga

Leírás

Még erőteljesebben fokozza a sejtek anyagcseréjét, a víz és salak anyagok kiválasztását a bőr és bőr alatti szövetekben, valamint a nyirokrendszer működését. A hőhatás következtében erőteljesebbé válik a zsírsejtek lebomlása, ez által a bőr szemmel láthatóan kisimul, feszesebbé válik.
Használat: A krémet egyenletesen vigye fel a teljes testre. Finoman masszírozza a bőrbe. Fóliával tekercselje be a teljes testet a lábujjaktól kezdve. Vendége 60 percig feküdjön, majd távolítsa el a fóliát. Figyelem: a testet részlegesen nem szabad tekercselni (pl. csak a lábakat), mert ilyenkor megszakítjuk (elzárjuk) a nyirokkeringést!

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook