GRAPEFRUIT és CECRÓPIA Krém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

450ml

Hatóanyag

boróka, cecrópia- és borostyán kivonat, ciprus- és muskátli illóolaj, grapefruit-

Leírás

Rendkívül erős lipolízis hatással rendelkezik, amely serkenti a vízkiválasztást, valamint a salakos anyagok kiválasztását a bőrből és bőr alatti szövetekből.
Használat: A testradírozás és a krémmel történő 10-15 perces masszázs után tekercselje be a testet a body wrapping módszernek megfelelően. A krém hatásának fokozása érdekében a testet kiegészítésképpen hőpaplannal (pl. infraszauna vagy más melegítő eszközzel) melegítse. A kezelést 60 perc után fejezze be, a tekercselő fóliát távolítsa el. A fólia eltávolítása után végezzen 30 perces nyirokmasszázst Afrodita natúr masszázs olajjal. Az eredmények már az első kezelés után szemmel láthatóak.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook