LIPO and DRAIN Cellulit elleni Masszázs krém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

450ml

Hatóanyag

avokádóolaj, boróka, ciprus-, geránium- és fekete fenyő illóolaj, guarana és szúrós csodabogyó kivonat, levendula-, rozmaring-

Leírás

Az aktív hatóanyagok kiváló struktúrájának, a krém alkalmazhatóságának és  kenhetőségének köszönhetően, a cellulit elleni masszázsnak teljesen új karaktert biztosít. A vérkeringés és a nyirokrendszer serkentésével intenzívebbé válik a zsírsejtek lebontása, valamint a felgyülemlett felesleges víz elvezetése a testből. A bőrt nagyon jól hidratálja és táplálja is egyben. A Lipo-Drain krémmel történő masszírozás erősíti a bőr hatóanyag felszívó képességét más termékekből. Használata után a bőr puhává, rugalmasabbá és simává válik.
Használat: A krémmel mindaddig masszírozza a problémás területeket, amíg az teljes egészében fel nem szívódott.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook