AMAZONAS KOMPLEX Cellulit elleni gél

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

150ml

Hatóanyag

guarana és cecrópia kivonat, szúrós csodabogyó

Leírás

Az Amazonas vidékéről származó növényi extraktumot tartalmaz, amely a szervezetben hűtő hatást vált ki, erősíti az aktív hatóanyagok bőrbe jutását, serkenti a vérkeringést és anyagcserét.
Használat: Minden­napos alkalmazásával aktiválódik és erősödik a szervezet cellulit elleni védekezőképessége – lipidbontó és nyirok drenázs hatás -, ugyanakkor javul a bőr kötőszövete és feszessége. Könnyen felszívódik, nem ragad. A gél mindennapos otthoni ápolása segít megőrizni a kozmetikai szalonban végzett kezelések eredményét.

Inci

AquaIsopropylMyristateAlcoholDenat.CetearylEthylhexanoateCaprylic/CapricTriglycerideMenthylLactateArachidyAlcoholBehenylAlcoholArachidylGlucosideCetearylAlcoholCetearylGlucosidePolyacrylamideC13-14IsoparaffinLaureth-7OleaEuropaeaOilPentyleneGlycolCyclopentasiloxaneDimethiconolDimethiconePropyleneGlycolPaulliniaCupanaSeedExtractCecropiaObtusaBarkExtractRuscusAculeatusRootExtractCentellaAsiaticaExtractMaltodextrinSilicaBisabololButyrospermumParkiiButterPanthenolRosmarinusOfficinalisExtractBrassicaCampestrisSeedOilParfumMethylparabenPropylparabenDiazolidinylUreaHexylCinnamalBenzylSalicylateBenzylBenzoateButylphenylMethylpropionalLimoneneLinalool


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook