ALOE VERA frissítő sampon és tusfürdő

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

1000ml

  • hidratáló és frissítő hatású
  • kellemes bőr- és hajápolást kínál
  • új energiaforrást biztosít a testnek és a léleknek
  • univerzális formula “2 az 1 -ben” hajra és testre
  • bőrbarát pH
  • 0% hozzáadott szilikon
  • vegan

Leírás

koncentrált aloe veraval és borsmenta illóolajjal a páratlan frissességért, valamint a bőr- és hajbarát ápolásért. Hidratáló és élénkítő hatása van. Aktiválja az érzékeket, és új energiaforrást biztosít a testnek és a léleknek.

Koncentrált aloe vera gél
Hidratáló és nyugtató hatása van.

Borsmenta illóolaj
Revitalizálja és felfrissíti a bőrt és a fejbőrt.

Összetevők:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Cocamide DEA, Aloe Barbadensis Leaf Juice,  Mentha Arvensis Leaf Oil, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Potassium Sorbate,  Sodium Benzoate,  Sodium Sulfite, Sodium Sulfate,  Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Hexyl Cinnamal, CI 42051, CI 19140

Inci

AquaSodiumLaurethSulfateSodiumChlorideCocamidopropylBetaineParfumCocamideDEAAloeBarbadensisLeafJuiceMenthaArvensisLeafOilPEG-40HydrogenatedCastorOilPotassiumSorbateSodiumBenzoateSodiumSulfiteSodiumSulfateCitricAcidMethylchloroisothiazolinoneMethylisothiazolinoneHexylCinnamalCI42051CI19140


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!



Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook