YOUNG and PURE Pattanás szárító gél

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

15ml

Hatóanyag

B3-vitamin, timó extraktum

Leírás

A B3-vitamin erőteljesen szárítja a pattanásokat és gátolja az újak kialakulását. A gél hatékonyan nyugtatja a bőrt, a bőrpír fokozatosan eltűnik, a pattanások kisebbé válnak, majd GYORSAN leszáradnak. Felvitele után a gél enyhén hűt és gyorsan felszívódik, ami lehetővé teszi akár az azonnali alapozást is.

Használat: A gélt közvetlenül a pattanáson kell alkalmazni. A gyorsabb eredmény elérése érdekében ajánlott többször használni a nap folyamán.

Inci

AquaNiacinamideThymusVulgarisLeafExtractPropyleneGlycolSodiumBenzoateCitricAcidEthylhexylglycerinPhenoxyethanolAcrylates/C10-30AlkylAcrylateCrosspolymerParfumSodiumHydroxide


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook