YOUNG and PURE Black and white maszk

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

2*6ml

Leírás

Elősegíti a pattanásos, zsíros, problémás bőr tisztítását, ápolását.Használat: A letisztított és szárazra törölt bőrfelszínen alkalmazd: finoman masszírozd át a bőröd az aktív fekete granulátummal (a masszázs alatt a maszk fehérről szürkére változik). Hagyd hatni 15 percig, majd bő langyos vízzel öblítsd le.

Inci

AquaPropyleneGlycolGlycerylStearateGlycerinDicapylylCarbonateC12-15AlkylBenzoateStearylAlcoholCetylAlcoholCeteareth-20TapiocaStarchModifiedSorbitolMannitolCelluloseIronOxidesCharcoalPowderSolumDiatomeaeCaprylic/CapricTriglycerideHydroxypropylMethylcelluloseParfumMethylchloroisothiazolinoneMethylisothiazolinoneHexylCinnamal


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook