ACTIVE SKIN FIRMING BOOST feszesítő krém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

180ml

Leírás

Bőrfeszesítő krém, mely kifejezetten a problémás területeken mindössze 24 órán belül javítja a bőr rugalmasságát *! Növeli a kollagén és elasztin termelődésének hatékonyságát, serkenti a sejtek anyagcserét és láthatóan javítja a bőr szilárdságát és szerkezetét. Különösen alkalmas a megereszkedett, laza, rossz tónusú bőrre. Masszírozd be a kritikus területeken reggel és este. * IN VIVO vizsgálatban 10 nő bevonásával, naponta kétszer, 3 hét alatt.

  • SOS ÁTALAKÍTÓ KEZELÉS
  • VEGÁN

Fő aktív hatóanyagok:

  • Tigris fű
  • E-vitamin
  • borsó

Inci

AquaGlycerylStearateButyrospermumParkiiButterGlycerinHelianthusAnnuusSeedOilStearicAcidSorbitolCaprylic/CapricTriglyceridePolyglyceryl-6PalmitateSuccinatePanthenolVitisViniferaSeedOilDicaprylylCarbonateHexyldecanolHexyldecylLaurateCyclopentasiloxanePisumSativumExtractDimethiconeDimethiconolXanthanGumPolyacrylateCrosspolymer-6CentellaAsiaticaExtractMaltodextrinSodiumCitrateSilicaBHTAscorbylPalmitateCetearylAlcoholCitricAcidEthoxydiglycolPropyleneGlycolGlucoseButyleneGlycolCitrusLimonJuicePotassiumSorbateCaramelAscorbicAcidPhenoxyethanolMethylparabenEthylparabenParfumHexylCinnamalD-LimoneneButylphenylMethylpropionalLinaloolBenzylSalicylateAlpha-IsomethylIononeGeraniolCitronellolCitral


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook