YOUNG and PURE Pattanás elleni tonik szalicilsavval

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

200ml

Hatóanyag

B3-vitamin, hidratáló komplex (laktil)

Leírás

Nyugtatja és hidratálja a bőrt. Segít a természetes egyensúlyának visszaállításában, megőrzi nedvességét és serkenti regenerálódását. Megakadályozza az újabb pattanások és mitesszerek kialakulását.
Használat: Alkalmazza vattakorong segítségével a már megtisztított arcon. Nem kell lemosni. Ajánlott naponta többször használni. Alkalmazható: arc, nyak, váll, hát és mellkas.

Inci

AquaNiacinamidePolysorbate20HamamelisVirginianaWaterEthylhexylglycerinPhenoxyethanolPropyleneGlycolSodiumLactateSodiumPCAGlycineFructoseUreaInositolSodiumBenzoateLacticAcidCitricAcidParfum


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook