WHY MASK PURE ENZIM GLOW Maszk

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

2*6ml

A láthatóan simább és egyenletesebb bőrért!

Papain enzimmel, amely gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, így javítva a bőr megjelenését.

Leírás

A láthatóan simább és egyenletesebb bőrért!

Papain enzimmel, amely gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, így javítva a bőr megjelenését.

  • LEAVE ON képlet – lemosás nélküli formula
  • Ideális fakó, fáradt bőrre.
  • 0% paraffin és színezék

A jázmin extraktumot és a papain enzimet tartalmazó maszk gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, annak érdekében, hogy láthatóan simább, puhább és egyenletesebb bőrt kapjunk. Tisztítja a bőrt, felfrissíti annak természetes szépségét és egészséges ragyogást kölcsönöz neki.

Papain enzim

Aktiválja az elhalt hámsejtek eltávolításának non-invazív folyamatát, ezáltal javítva a bőr szerkezetét és megjelenését. Kisimítja a bőrt, rendkívül puhává és ragyogóvá teszi.

Jázminvirág kivonat

Védi a bőrt a káros külső hatásokkal szemben és segít kiegyenlíteni a tónusát. Hozzájárul az egészséges, ragyogó bőrszínhez.

Alkalmazd a maszkot a megtisztított és tonizált bőrön, hagyd hatni körülbelül 15 percig, majd masszírozd be vagy töröld le a maradékot. A maszk használatát heti 2-3 alkalommal javasoljuk. A teljes bőrmegújulás érdekében feltétlenül használj szérumot a szépségápolási rutinodba!

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook