Win Up Lift Fiatalító szérum

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

30ml

Hatóanyag

jégbor aktív hatóanyagai,bioaktív peptidek

Leírás

Az aktív hatóanyagok csodálatos összefonódása azonnali lifting hatást, szebb tónust és rugalmasabb bőrt eredményez. A különleges jégbor és a bioaktív peptidek szinergikus hatása már az első felvitel után szemmel láthatóan csökkenti a ráncok mélységét (-13%), miközben hosszútávon serkenti a kollagén és hyaluronsav szintézisét. Könnyű, gyorsan felszívódó hidratáló textúra, amely kitűnő alapot biztosít a smink számára. Nem hagy zsíros foltot maga után.Használat: Az elixírt minden este kell alkalmazni arcra, nyakra, dekoltázsra. Vidd fel a letisztított és tonizált bőrfelületre önállóan, vagy a WIN UP-LIFT ápoló krémek, illetve bármely más Afrodita Professional krém alá. Vegyes bőrtípusok esetében önállóan, míg száraz bőrre a tápláló krémmel kombinálva is alkalmazható.

Inci

AquaPentyleneGlycolCyclopentasiloxaneAloeBarbadensisLeafJuicePolyacrylateCrosspolymer-6GlycerinButyrospermumParkiiButterCetearylEthylhexanoateWineCaesalpiniaSpinosaGumMaltodextrinTocopherylAcetateTheobromaCacaoSeedButterButyleneGlycolCarbomerCoco-GlucosidePalmitoylTripeptide-1PalmitoylTetrapeptide-7RetinylPalmitateCaprylic/CapricTriglycerideTocopherolSodiumLactatePotassiumSorbateSodiumBenzoateSodiumSulfiteDimethiconolParfumAcrylates/C10-30AlkylAcrylateCrosspolymerPropyleneGlycolBHTAscorbylPalmitateGlycerylStearateCitricAcidSodiumHydroxideLimoneneLinaloolHydroxycitronellal


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook