PURE OXYGEN és a bőr újra fellélegzik

Könnyedség, frissesség és az érzés, ahogy a bőr újra fellélegzik… Mindezeket és még ennél is többet kapunk az új generációs „aktív kozmetikumokkal” a PURE OXYGEN családdal! Forradalmian új Fiflow BB61 technológia, amely a kezelések során az OXIGÉN TISZTA EREJÉT HASZNÁLJA FEL.

Minden bőrtípus számára korra és nemre való tekintet nélkül

Attól függetlenül, hogy fiatal, érett, száraz vagy zsíros, minden bőrtípusnak, illetve sejtjeinek a megfelelő működéshez oxigénre van szüksége. A PURE OXYGEN termékei ezt segítik elő, ezért minden bőrtípusra lehet használni kortól, nemtől függetlenül.

OXIGÉN TERÁPIA. A bőr sejtjeinek intenzív oxigénellátása és méregtelenítése. A termékek 100 % PARABEN, PARAFFIN, SZILIKON és BHT mentesek, ezért még a legérzékenyebb bőrtípusúak is alkalmazni tudják.

Forradalmian új FIFLOW BB61 Technológia

A Fiflow BB61 technológia a PURE OXYGEN termék felvitele után azonnal működésbe lép. A bőr felületén sok kicsi apró légbuborékot hoz létre, amelyek mennyisége és volumene a kezelés első perceiben tovább növekszik. A buborékok képződése megnöveli a légköri oxigén mennyiségét a bőr felületén.

*a buborékok mérete, mennyisége, láthatósága személyenként változik – egyes esetekben szemmel is észlelhető, míg másoknál maximum mikroszkóppal.

A Fiflow BB61 megköti a légkörből az oxigént, majd passzív diffúziós eljárással (a magasabb koncentrációjú gázok az alacsonyabb koncentrációjú gázok irányába haladnak) a dermiszbe juttatja és ott szabadon engedi. Az oxigén a dermiszbe jutva ismételten diffundál, a magas nyomású területről (sejt közötti térből) az alacsony nyomású területre (sejtekbe).

Az oxigén bejuttatásával és felszabadításával egyidejűleg a Fiflow BB61 serkenti a bőr mikrokeringését is.

Eredmény: a bőr sejtjeinek megkettőzött oxigénellátása (a sejtfalon keresztüli, valamint a vérkeringés általi oxigénellátás), amellyel azonban a Fiflow BB61 tevékenysége nem ér véget.

Az oxigén felszabadítása után a Fiflow BB61 megköti a szén-dioxidot, amely az anyagcsere egyik mellékterméke, és eltávolítja azt a bőrből – méregtelenítési folyamat.

Fiflow BB61 a dermiszbe való behatoláskor azonnal megnöveli a bőr volumenét, azonnali fiatalító hatást vált ki. Mivel nem oldódik vízben és olajos közegben, sem a sejt közötti térben, amelyet víz, lipidek és foszfolipidek alkotnak, egy 3D-s hexagonális struktúrát hoz létre. Így növeli a bőr volumenét és szemmel láthatóan feszesebbé teszi.

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook