ORIENTAL NIGHTS Misztikus Tusoló gél

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

250ml

Hagyd magad elvarázsolni az eddigi legcsillogóbb
és legillatosabb tusfürdő kollekciónkkal, amelyet különleges parfümjegyek és a csillogás eleganciája ihletett.

Leírás

Hagyd magad elvarázsolni az eddigi legcsillogóbb
és legillatosabb tusfürdő kollekciónkkal, amelyet különleges parfümjegyek és a csillogás eleganciája ihletett.

·      szeress bele a kelet titokzatos illatába·      a csodálatos mandulaolaj a kasmír puhaságba burkolja bőröd·      az aranylóan csillogó tusoló gél még a zuhanyzást is csodálatos élménnyé varázsolja számodra·      vegán képlet és bőrbarát pH

HATÁSA, EREDMÉNYEK: A misztikus és aranylóan csillogó tusoló gél egy csodálatos utazásra röpít el a varázslatos keleti éjszakába, az egzotikus bazárok és a luxus illatok világába. A hozzáadott mandulaolaj pedig olyan puhává varázsolja a bőröd, mint a legfinomabb kasmír.

FŐ AKTÍV HATÓANYAGOK: Mandulaolaj,
amely az ápolt és puha bőr csodás érzetét biztosítja. Kivételes regeneráló ereje miatt nélkülözhetetlen minden bőrtípus ápolása során, de különösen a száraz bőr számára.

Afrodita javaslata: A tökéletesen kondicionált és puha bőr érdekében zuhanyzás után használj testápoló tejet vagy testvajat.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook