Win Up Lift Tápláló krém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

50ml

Hatóanyag

gabonacsíra olaj, jégbor aktív hatóanyagai, szőlőmag olaj

Leírás

A különleges jégbornak, valamint polifenolban gazdag tartalmának köszönhetően símítja és feszesíti a bőrt. Klinikai tesztekkel igazoltan, akár néhány perccel a felvitele után, csökkenti a ráncok mélységét (-13%) és intenzíven hidratálja a bőrt. Felgyorsítja a bőr regenerálódó képességét, erőteljesen védi a vízveszteségtől, a szabadgyökök romboló hatásától, valamint a káros külső környezeti hatásoktól.Használat: A krémet reggel és este kell alkalmazni arcra, nyakra, dekoltázsra. Vidd fel a letisztított és tonizált bőrfelületre és finoman a bőrbe masszírozd be. A jobb hatásfok érdekében a Win Up-Lift Fiatalító elixírrel kombinálva használd.

Inci

AquaCocoglyceridesGlycerinDicaprylylCarbonateCeraAlbaPolyglyceryl-2DipolyhydroxystearatePolyglyceryl-3DiisostearateIsopropylMyristateCaprylic/CapricTriglycerideVitisViniferaSeedOilDicaprylylEtherHelianthusAnnuusSeedOilZincStearateMagnesiumSulfateHexyldecanolHexyldecylLaurateWineCaesalpiniaSpinosaGumMaltodextrinTriticumVulgareGermOilTocopherylAcetateRetinylPalmitateTocopherolParfumPropyleneGlycolBHTAscorbylPalmitateGlycerylStearateCitricAcidPhenoxyethanolEthylhexylglycerinLimoneneLinaloolHydroxycitronellal


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook