MA3GENIX Szérum

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

30ml

Hatóanyag

A-vitamin, Ceramid 3 hidratáló komplex, csipkebogyó olaj, E-vitamin

MEGSZŰNT TERMÉK, HELYETTE EZT JAVASOLJUK:

https://afrodita-kozmetika.hu/nutri-gold-olaj-esszencia/

 

Leírás

3 az 1-ben fiatalító koncentrátum, amelynek alapját a C-vitaminban gazdag csipkebogyó olaj, a vitaminok és ceramidok képezik. Ezek biztosítják a bőr számára a regenerálódást, a megfelelő anti-age védelmet és hidratációt egész napra.
Használat: Minden reggel és este alkalmazza a Fiatalító Koncentrátumot a letisztított és tonizált arcra. Száraz bőrnél tökéletesen alkalmazható bármely krém alá, viszont ha zsíros a bőre, önállóan használja krém helyett.

Inci

IsopropylMyristatePropylheptylCaprylateHelianthusAnnuusSeedOilSimmondsiaChinensisSeedOilTriticumVulgareGermOilBHTTocopherylAcetatePrunusAmygdalusDulcisOilRosaCaninaFruitOilCyclomethiconeCyclopentasiloxaneCetearylEthylhexanoateSqualaneDimethiconolOenotheraBiennisOilPerseaGratissimaOilIsostearicAcidRetinylPalmitatePhenoxyethanolPhenylethylAlcoholCeramide3ParfumCaprylic/CapricTriglycerideTocopherol


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook