MA3GENIX Éjszakai krém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

50ml

Hatóanyag

gazdag olaj komplex, Matrigenics.14G

Leírás

Fiatalító éjszakai krém, gazdagon tápláló olaj komplexszel, amely által a bőr feszesebb és élettel telt külsőt ölt. Re-aktiválja azokat a géneket, amelyek a kollagén és elasztin szintézisért felelősek. Átalakítja a bőrt nem egészen 14 nap alatt, így 23,8%-kal csökken a ráncok mélysége, 14,4 %-kal pedig a ráncok térfogata.
Használat: Vigye fel a krémet minden reggel és este a letisztított és tonizált arcra, és finoman masszírozza a bőrbe. Amennyiben úgy érzi, hogy szívesen feszesítené, simítaná és ránctalanítaná a nyakát és dekoltázsát is, használja ott is bátran a rugalmasabb bőr elérése érdekében.

Inci

AquaCetearylEthylhexanoateSorbitanIsostearateHydrogenatedCastorOilCeresinCeraAlbaGlycerinDicaprylylCarbonatePropylheptylCaprylatePolyglyceryl-2DipolyhydroxystearateUndariaPinnatifidiaExtractPerseaGratissimaOilTriticumVulgareGermOilZincStearateHelianthusAnnuusSeedOilPolyglyceryl-3DiisostearateRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilSodiumLactateSodiumPCAGlycineFructoseUreaNiacinamideInositolSodiumBenzoateLacticAcidMagnesiumSulfateDehydroaceticAcidBenzylAlcoholParfum


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook