KAMILLA Hidratáló krém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

50ml

Hatóanyag

bisabolol, kamilla extraktum

Leírás

A kamilla és a bisabolol természetes kombinációja hatékonyan nyugtatja, valamint csökkenti a feszült és érzékeny bőr irritáltságát. A krém hatékony hidratáló képlete erősíti a bőr természetes ellenálló képességét a külső káros hatásokkal szemben, míg a benne található UV szűrőnek köszönhetően a bőr még hatékonyabban veszi fel a harcot az öregedési folyamatokkal szemben. Használatának köszönhetően a bőr mélységében hidratált, feszes, vitális külsőt ölt, míg az apró ráncok kisimulnak.
Használat: Alkalmazza minden reggel és este a már megtisztított és tonizált bőrfelületen.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook