Gyengéd érintés a szeretet és a természet lágyságával

A babáknak az érintés a legfontosabb, így legyen az tökéletes – természetes és kellemes.

A lágy képleteket, gondosan kiválasztott természetes összetevők alkotják, melyek táplálják, védik és kényeztetik a csecsemők, gyermekek, várandós nők és szoptató anyák bőrét.

A TERMÉSZET ÉRTÉKES KINCSEI

A magas hatóanyag tartalmú, 100%-ban természetes összetevőket kombináltuk, hogy rendkívüli képleteket hozzunk létre, melyek alaposan védik a gyermekek „kényes” bőrét, és gyengéd bőrápolást biztosítsanak.

  • shea vaj és kakaóvaj
  • mandula, kókusz, napraforgó, jojoba és fehér tajtékvirág olajok
  • levendula illóolaj
  • körömvirág extraktum, hárs virág és selyemvirág

PIHE – PUHA BŐR

Minden termék 100% -ban parabén, paraffin, szilikon, SLS / SLES és színezőanyagoktól MENTES**, az allergiás reakciók kockázatának csökkentése érdekében hipoallergén parfümmel készültek.

A tökéletesen gyengéd, mégis hatékony formulák dermatológiailag és gyermekgyógyászatilag* is teszteltek, pontosan azért, hogy bebizonyítsák, rendkívül jól tolerálják az érzékeny bőrök is. VEGAN kozmetikumok.

* az összes terméket dermatológiailag tesztelték, míg a 100% natúr ápoló krémet gyermekgyógyászatilag is vizsgálták.

** minden termék, kivéve a 100% natúr ápoló krém.

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook