KIDS NATURAL Arc- és testápoló krém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

75ml

dermatológiailag tesztelt, hipoallergén parfüm

Leírás

Optimális bőrápolás a hét minden napján. Gyorsan felszívódó textúra, figyelemre méltó természetes összetevők: shea vaj és kakaóvaj, mandulaolaj és napraforgó olaj. Gazdag bőrápolás a puha bőrért, miközben védelmet nyújt a szél és a hideg ellen.

 

Inci

AquaGlycerinCetearylAlcoholDicaprylylCarbonatePropylheptylCaprylateHelianthusAnnuusSeedOilGlycerylStearateButyrospermumParkiiButterPrunusAmygdalusDulcisOilTheobromaCacaoSeedButterCetearylGlucosideParfumSodiumPolyacrylatePropyleneGlycolAscorbylPalmitateGlucoseBHTEthylhexylglycerinPhenoxyethanolCitricAcid


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook