BABY NATURAL Baba hab

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

190ml

dermatológiailag tesztelt formula, hipoallergén parfüm

Leírás

Rendkívül gyengéd hidratáló formula, hab formájában a gyermekek minden napi fürdetésére és hajmosására. Gondosan kiválasztott természetes összetevők: természetes körömvirág, levendula illóolaj, bisabolol. Nincs könny vagy szemirritáció – a gondtalan és örömteli fürdőidőért.

Inci

AquaSodiumC14-16OlefinSulfonateCocamidopropylBetaineCoco-GlucosideGlycerinCalendulaOfficinalisFlowerExtractBisabololLavandulaAngustifoliaOilPanthenolParfumPolysorbate20CitricAcidSodiumBenzoatePotassiumSorbateSodiumHydroxide


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook