BABY NATURAL 2 az 1-ben fürdető és sampon

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

200ml

dermatológiailag tesztelt

hipoallergén parfüm

Leírás

A gyermekek minden napi fürdetésére és hajmosására. Gondosan kiválasztott természetes összetevők: levendula illóolaj, olaj komplex, bisabolol. A könnymentes gondtalan és örömteli fürdőidőért. A hozzá adott levendulaolaj békés álomba ringatja a gyermeket.

Inci

AquaSodiumC14-16OlefinSulfonateCocamidopropylBetaineCoco-GlucosideGlycerylOleatePanthenolParfumLavandulaAngustifoliaOilBisabololPolyquaternium-10Polysorbate20TocopherolHydrogenatedPalmGlyceridesCitrateLecithinAscorbylPalmitateCitricAcidSodiumBenzoatePotassiumSorbateSodiumHydroxideLinalool**sestavinanaravnegaeteričnegaolja


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook